- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós rozsdamentes fazék 13,5 literes
Indukciós rozsdamentes fazék 13,5 literes
Leírás
Figyelem! - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 28 cm; - külső: 29,5 cm; - fülekkel: 39 cm
- magasság belső: 22,5 cm; - külső: 23 cm; - fedővel: 27,5 cm
- tömeg fedővel: 3,410 kg; - fedő nélkül: 2,700 kg
- űrtartalom: 13,5 liter
A kocsonya elkészítési módja
Hozzávalók:
2 kg (sertésköröm, farok rész, fejrész, orr, sertésfül, csülök, bőrök)
0,50 kg sovány sertéscomb
2-3 fej hagyma
6-8 gerezd fokhagyma
1 szál sárgarépa
1 szál petrezselyem gyökér
1 evőkanál egész bors
só ízlés, szerint
paprika, ízlés szerint
Elkészítése:
Egy nagy fazékban odatesszük a megtisztított húsféléket, a zöldségekkel, a sóval és a fűszerekkel együtt és annyi hideg vizet töltünk rá, amíg tejesen ellepi egy jó ujjnyi magasan (adagonként körülbelül 4,5 dl). Kis lángon, hogy ne zubogjon, lassan puhára főzzük (3-4 óra). Kanállal kiveszünk egy kevés lét, és ha ujjunkat belemártva "ragacsos", akkor biztos, hogy zselatin használata nélkül is meg fog dermedni. A főtt húst kivesszük (kicsontozzuk) és mélytányérokba egyenlően szétosztjuk.
A levet lezsírozva rászűrjük a húsokra, és hideg helyre tesszük dermedni. Tetejét ízlés szerint megszórhatjuk piros paprikával, őrölt borssal, vagy kevés citromlét csepegtethetünk rá, illetve citromkarikával, petrezselyem zölddel díszíthetjük.
Paraméterek
Fazék | |
A termék anyag összetétele: | 18/10-es króm-nikkel nemesacél |
Átmérő belső: | 28.00 cm |
Átmérő külső: | 29.50 cm |
Magasság belső: | 22.50 cm |
Magasság külső: | 23.00 cm |
Magasság fedővel: | 27.50 cm |
Szélesség fülekkel: | 39.00 cm |
Indukciós: | Igen |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mércézett: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |