- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Gránitbevonatos indukciós lábas fedővel 4,70 l
Gránitbevonatos indukciós lábas fedővel 4,70 l
Gránitbevonatos indukciós lábas fedővel 4,70 l
lábas gránit bevonattal, indukciós edény fedővel
Ár:
18.990 Ft
Cikkszám:
PL201621-AMB
Gyártói cikkszám:
20162
Vonalkód:
5904134201621
Gyártó:
Súly:
1.60 kg
Ürtartalom:
4.70 l
Magasság:
11.20 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
A Gránitbevonatos indukciós lábas fedővel 4,70 l anyaga 1,5 mm vastag alumínium ötvözetből kialakított forma. A fedő hőálló üveg. Belső felülete gránitbevonattal kezelt és szilikon hatású fogantyúkkal van felszerelve. A hővezető alja, biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós (gerjesztéses), halogén és fatüzelésű kályhán (tűzhelyen) egyaránt használható. Mosogatógépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 23,20 cm; - külső: 24,50 cm; - fülekkel: 38,30 cm
- magasság belső: 10,60 cm; - külső: 11,20 cm; - fedővel: 18 cm
- tömeg fedővel: 1,60 kg; - fedő nélkül: 1,045 kg
- űrtartalom: 4,70 liter
Párolt káposzta
Hozzávalók:
1 fej (kb. 1,5 kg) vörös vagy fehér káposzta
5 dkg hagyma
5 dkg cukor,
2 g köménymag
4 cl ecet
1 dl vörös vagy fehérbor
só, ízlés szerint
egy - két evőkanál zsír vagy olaj, ízlés szerint
Párolt káposzta elkészítése:
A káposztát vékonyra szeleteljük, megsózzuk és kb. fél órát állni hagyjuk.
A hagymát zsírban vagy olajban meg dinszteljük (pirítjuk) majd feleresztjük ecettel és kevés vízzel és hozzáadjuk a káposztát. fűszerezzük köménymaggal, sóval, cukorral és fedő alatt puhára pároljuk a káposztát. végül ráöntjük a bort (elhagyható).
Jó tanács: - Csak frissen az igazi!
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 23,20 cm; - külső: 24,50 cm; - fülekkel: 38,30 cm
- magasság belső: 10,60 cm; - külső: 11,20 cm; - fedővel: 18 cm
- tömeg fedővel: 1,60 kg; - fedő nélkül: 1,045 kg
- űrtartalom: 4,70 liter
Párolt káposzta
Hozzávalók:
1 fej (kb. 1,5 kg) vörös vagy fehér káposzta
5 dkg hagyma
5 dkg cukor,
2 g köménymag
4 cl ecet
1 dl vörös vagy fehérbor
só, ízlés szerint
egy - két evőkanál zsír vagy olaj, ízlés szerint
Párolt káposzta elkészítése:
A káposztát vékonyra szeleteljük, megsózzuk és kb. fél órát állni hagyjuk.
A hagymát zsírban vagy olajban meg dinszteljük (pirítjuk) majd feleresztjük ecettel és kevés vízzel és hozzáadjuk a káposztát. fűszerezzük köménymaggal, sóval, cukorral és fedő alatt puhára pároljuk a káposztát. végül ráöntjük a bort (elhagyható).
Jó tanács: - Csak frissen az igazi!
Paraméterek
Lábas | |
Átmérő belső: | 23.20 cm |
Átmérő külső: | 24.50 cm |
Magasság belső: | 10.60 cm |
Magasság külső: | 11.20 cm |
Magasság fedővel: | 18.00 cm |
Gránitbevonatos: | Igen |
Tapadásmentes: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Mércézett: | Nem |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Bordó |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*