Kiszedő és szűrőkanál 32 cm

Sűrűn lyukasztott műanyag szűrőeszköz, akasztható 14 cm hosszú nyéllel, 14.50 cm széles kanálfejjel.
Sűrűn lyukasztott műanyag szűrőeszköz, akasztható 14 cm hosszú nyéllel, 14.50 cm széles kanálfejjel.
Kiszedő és szűrőkanál 32 cm
Kiszedő és szűrőkanál 32 cm
Kiszedő és szűrőkanál 32 cm
Kiszedő és szűrőkanál 32 cm
lyukas kanál, lyukas kiszedő kanál
Ár:
1.250 Ft
Cikkszám:
PL077554-DOM
Vonalkód:
5904134077554
Súly:
9.50 dkg
Szélesség:
18 cm
Hosszúság:
32 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

Termékváltozatok:

Szín:

A kiszedő és szűrőkanál 32 cm gyakorlatias műanyag lyukas kanál, akasztható fogantyúval. Minden konyha nélkülözhetetlen tartozéka. A lyukas kiszedő és szűrő kanál, tartós műanyagból készült. Tökéletes a tészta, a zöldségfélék és egyéb ételek kiszedéséhez a fazékból, lábasból a felesleges víz vagy szósz nélkül. Zöldség, gyümölcs stb., folyó víz alatti mosására is kiváló. Tisztítása semleges folyékony mosogatószeres vízzel! Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!

Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 32 cm; - szűrőkanál: 18 cm
- széllesség nyél: 3,50 cm; - szűrőkanálfej: 14,50 cm
- magasság: 7,50 cm
- tömeg: 0,095 kg

Erdei gombás ravioli recept

Hozzávalók 4 főre

Raviolihoz:
 400 g liszt
 4 db nagyobb tojás
 1 teáskanál só

Töltelékhez:
 250 g erdei gombakeverék
 100 g barna champion gomba
   20 g reszelt pecorino vagy parmezán sajt
   10 bazsalikomlevél
     2 mogyoróhagyma
     3 gerezd fokhagyma
     1 nagy evőkanál olívaolaj
- fél csokor petrezselyem
- frissen őrölt bors
- só

Tálaláshoz:
- 2 nagy evőkanál vaj
- pecorino vagy parmezán sajt

Elkészítése:
A lisztet átszitáljuk a sóval, a közepébe mélyedést készítünk, beleütjük a tojásokat, tésztát gyúrunk belőle. Nem szabad, hogy ragadjon. (Én ehhez dagasztógépet használtam.) Frissen tartó fóliába csomagolva 30 percet pihentjük a hűtőben.
Ez alatt elkészítjük a tölteléket. A gombákat megtisztítjuk, nagyon apróra vágjuk a hagymákkal együtt.
Az olívaolajt felmelegítjük, átfuttatjuk rajta a gombákat és a hagymákat, fűszerezzük sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel és a bazsalikommal, sajttal kb 15 percig pároljuk.
A tésztát 4 egyenlő részre osztjuk. Mindegyiket enyhén lisztezett felületen kinyújtjuk vékonyra, ha van tésztanyújtó gépünk, bátran használhatjuk (az 5-ös vastagság volt nekem a megfelelő). Persze ha nincs gépünk, tökéletesen ki lehet nyújtani vékonyra egy sodrófával is.
2 (kettő) tésztacsíkot egymással párhuzamosan lefektetünk lisztezett felületre. A tölteléket ráhalmozzuk az egyik tésztalapra úgy, hogy közben hagyjunk kb. 1 ujjnyi helyet a halmok között. Az üres, töltelék nélküli részeket vizes ecsettel kenjük le. Borítsuk be a másik tésztalappal, nyomkodjuk körbe az ujjainkkal, egy pogácsaszaggatóval szaggassuk ki, majd jól nyomkodjuk össze a széleit. Ezt a folyamatot a másik 2 tésztalappal ugyanúgy megcsináljuk.
Érdemes főzés előtt egy kis liszttel megszórt tálcára tenni a raviolikat. Forrásban lévő sós vízben kb. 4 (négy) percig főzzük. Jól csepegtessük le róla a vizet.
Tálaláskor az olvasztott vajjal meglocsoljuk, majd a reszelt sajttal meghintjük.

Szűrő
A termék anyag összetétele:Szilikonalapú műanyag
Hőálló tartomány maximum:100 °C
Mosogatógéppel mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek