- Főoldal
- Termékcsoportok
- Evőeszközök
- Fakanál 50 cm
Fakanál 50 cm
Fakanál 50 cm
hosszú-nyelű fakanál, bográcsos fakanál, konyhai fakanál
Ár:
1.250 Ft
Cikkszám:
HU112652
Vonalkód:
5999559112652
Gyártó:
Súly:
9 dkg
Hosszúság:
50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Átlagos értékelés:
Leírás
A Fakanál 50 cm rendeltetése a keverés. Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, célszerűsége pedig vitathatatlan. Előnye a fémkanalakkal szemben az, hogy nem karcoljuk meg vele az edény alját. Kiváló feltételekkel használható a bevonatos edényekbe való keverésnél. Anyaga bükkfa.
Részletes méretleírás:
- fakanálfej vastagság: 3 mm
- hosszúság: 50 cm
- szélesség: - kanálfej: 8 cm
- tömeg: 0,090 kg
Pikáns bográcsos sertéspörkölt
Hozzávalók:
3 kg sovány sertéscomb
1 dl étolaj
3 nagy fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál őrölt kömény
1 kávéskanál curry
őrölt bors, ízlés szerint
csípős Piros Arany ételízesítő
3 evőkanál őrölt pirospaprika
1 db zöldpaprika
1 dl száraz vörösbor (akár el is maradhat, de akkor pótoljuk még egy paradicsommal)
1 db paradicsom
só, ízlés szerint
Elkészítése:
A bográcsba beleöntjük az olajt és belerakjuk a felkockázott húst és azt kevergetve saját levében enyhén megpörköljük. Majd felengedjük vízzel és a hús tetejére tesszük az apróra vágott vöröshagymát, köményt, borsot, curryt, sót. Keverés nélkül (bogrács forgatásával) lassú tűzön félpuhára főzzük. (vizet szükség szerint teszünk bele). Ekkor a felvágott zöldpaprikát, a vörösbort vagy paradicsomot és a zúzott fokhagymát beletesszük. Szükség esetén a fűszerekkel újra ízesítjük. Amikor puhára főt a hús a vörösbor vagy paradicsom és fokhagyma megfelelő arányával az ízt újra beállítjuk, az őrölt pirospaprikát beletesszük és pár percig készre főzzük.
Részletes méretleírás:
- fakanálfej vastagság: 3 mm
- hosszúság: 50 cm
- szélesség: - kanálfej: 8 cm
- tömeg: 0,090 kg
Pikáns bográcsos sertéspörkölt
Hozzávalók:
3 kg sovány sertéscomb
1 dl étolaj
3 nagy fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál őrölt kömény
1 kávéskanál curry
őrölt bors, ízlés szerint
csípős Piros Arany ételízesítő
3 evőkanál őrölt pirospaprika
1 db zöldpaprika
1 dl száraz vörösbor (akár el is maradhat, de akkor pótoljuk még egy paradicsommal)
1 db paradicsom
só, ízlés szerint
Elkészítése:
A bográcsba beleöntjük az olajt és belerakjuk a felkockázott húst és azt kevergetve saját levében enyhén megpörköljük. Majd felengedjük vízzel és a hús tetejére tesszük az apróra vágott vöröshagymát, köményt, borsot, curryt, sót. Keverés nélkül (bogrács forgatásával) lassú tűzön félpuhára főzzük. (vizet szükség szerint teszünk bele). Ekkor a felvágott zöldpaprikát, a vörösbort vagy paradicsomot és a zúzott fokhagymát beletesszük. Szükség esetén a fűszerekkel újra ízesítjük. Amikor puhára főt a hús a vörösbor vagy paradicsom és fokhagyma megfelelő arányával az ízt újra beállítjuk, az őrölt pirospaprikát beletesszük és pár percig készre főzzük.
Paraméterek
Fatermék | |
A termék anyag összetétele: | Bükkfa |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*