- Főoldal
- Termékcsoportok
- Darálók
- Paradicsompasszírozó - Paradicsomdaráló GL
Paradicsompasszírozó - Paradicsomdaráló GL
Paradicsompasszírozó - Paradicsomdaráló GL
paradicsomprés, buliónkészítő, rozsdamentes passzírozó, tekerős passzírozó
Ár:
19.990 Ft
Cikkszám:
IT001605
Gyártói cikkszám:
14011
Vonalkód:
8007427001605
Súly:
1.90 kg
Szélesség:
17.50 cm
Magasság:
30 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Paradicsompasszírozó - Paradicsomdaráló GL beszerzése a legjobb választás. Anyaga 1 mm vastag 18/10-es króm-nikkel rozsdamentes nemesacél lemez, méretre szabva és pont hegesztve. A hajtókar fogantyúja műanyag!
Részletes méretleírás:
Garat méretek:
- hosszúság alsó: 9 cm; - felső: 22,5 cm
- szélesség alsó: 4,5 cm; - felső: 17,5 cm
- magasság: 13 cm
Teljes magasság: 30 cm
Hajtókar hosszúság: 23 cm
Tömeg: 1,90 kg
Munka henger méretek:
- átmérő: 7 cm
- magasság: 4 cm
- tömeg: 0,10 kg
Paradicsom befőzés recept
Elkészítése:
Az érett paradicsomot megmossuk, szárát leszedjük, a zöld vagy hibás részeket kivágjuk, és nyersen áttörjük. A levet 1,5-2 orráig főzzük, majd előmelegített üvegekbe töltjük, lekötjük, és száraz gőzbe rakjuk. Készíthetjük úgy is, hogy a paradicsomot darabokra tördelve megfőzzük, áttörjük, és levét sűrűre főzve öntjük az üvegekbe. Ha az üveg tetejére kb. 2 ujjnyi szalicilos vizet öntünk, nincs szükség gőzölésre. Használat előtt a szalicilos vizet leöntjük.
Paradicsomlé eltevése főzés nélkül!
A megmosott, nyers paradicsomot ledaráljuk, átpasszírozzuk, majd hozzáadjuk a szalicilt. Jól elkeverjük, 1-2 órát állni hagyjuk, közben megkavargatjuk. Ezután üvegekbe öntjük, és azokat légmentesen lezárjuk.
Tipp: Egy kis őrölt fekete borssal, bazsalikommal vagy oregánoval és sóval megbolondíthatjuk!
Részletes méretleírás:
Garat méretek:
- hosszúság alsó: 9 cm; - felső: 22,5 cm
- szélesség alsó: 4,5 cm; - felső: 17,5 cm
- magasság: 13 cm
Teljes magasság: 30 cm
Hajtókar hosszúság: 23 cm
Tömeg: 1,90 kg
Munka henger méretek:
- átmérő: 7 cm
- magasság: 4 cm
- tömeg: 0,10 kg
Paradicsom befőzés recept
Elkészítése:
Az érett paradicsomot megmossuk, szárát leszedjük, a zöld vagy hibás részeket kivágjuk, és nyersen áttörjük. A levet 1,5-2 orráig főzzük, majd előmelegített üvegekbe töltjük, lekötjük, és száraz gőzbe rakjuk. Készíthetjük úgy is, hogy a paradicsomot darabokra tördelve megfőzzük, áttörjük, és levét sűrűre főzve öntjük az üvegekbe. Ha az üveg tetejére kb. 2 ujjnyi szalicilos vizet öntünk, nincs szükség gőzölésre. Használat előtt a szalicilos vizet leöntjük.
Paradicsomlé eltevése főzés nélkül!
A megmosott, nyers paradicsomot ledaráljuk, átpasszírozzuk, majd hozzáadjuk a szalicilt. Jól elkeverjük, 1-2 órát állni hagyjuk, közben megkavargatjuk. Ezután üvegekbe öntjük, és azokat légmentesen lezárjuk.
Tipp: Egy kis őrölt fekete borssal, bazsalikommal vagy oregánoval és sóval megbolondíthatjuk!
Paraméterek
Préselő - Passzírozó | |
A termék anyag összetétele: | Króm-nikkel nemesacél 18/10% |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*