- Főoldal
- Termékcsoportok
- Kések - Vágóeszközök
- Mágneses fali késtartó 28 cm
Mágneses fali késtartó 28 cm
Mágneses fali késtartó 28 cm
fali késtartó, késtartó sin, falra szerelhető mágneses késtartó
Ár:
2.450 Ft
Cikkszám:
KP-28/03-FK
Gyártó:
Súly:
19 dkg
Szélesség:
3.35 cm
Hosszúság:
28 cm
Magasság:
1.30 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Mágneses fali késtartó 28 cm -es beszerzése a legjobb választás. Falra szerelhető hosszú két darab mágnes sín, egymással párhuzamosan műanyag házban, melynek segítségével könnyen elérhetővé válnak a gyakrabban használt konyhai kések, olló, vagy akár konzervnyitók is. Anyaga fém, műanyag és mágnes. Falra rögzíthető.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 28 cm
- szelesség: 3,35 cm
- magasság: 1,30 cm
- tömeg: 0,190 kg
Babgulyás
Hozzávalók:
70 dg tarkabab
1 kg marha lábszár
10 dkg zeller
20 dkg sárgarépa
3 dkg fokhagyma
20 dkg vöröshagyma
2 db babérlevél
2 dkg só
5 dkg fűszerpaprika
3 dkg delikát
20 dkg zsír
5 dkg erős paprika krém
2 db tojás
20 dkg liszt
1 kávéskanál Borsika fű
50 dkg füstölt oldalas
1 szál rozmaring (segíti a bélműködést)
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát a zsíron üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst. Addig kevergetjük, míg a húslevet enged. Ekkor lefedjük, és addig pároljuk, még a leve elfő. Félre húzzuk a láng fölül, meghintjük pirospaprikával és felengedjük vízzel, hogy ellepje és visszatesszük párolni, amíg a hús félig, megpuhul. Ha kell, közben pótoljuk a vizet. Ha a hús félig kész, hozzá adjuk a beáztatott babot felöntjük vízzel és hozzá adjuk a fűszereket. Addig főzzük még majdnem puha lesz. Ekkor Csipetkét rakunk bele és készre főzzük. Ha kell, utána ízesítünk.
Borjúragu
Hozzávalók:
10 dkg felkockázott, főtt borjúhús
10 dkg felkockázott, főtt csirkemell
10 dkg felkockázott, főtt sampinyongomba
5 dkg felkockázott, füstölt marhanyelv, vagy gépsonka
1 dkg vaj
1 kis fej felkockázott hagyma
1 púpozott evőkanálnyi liszt
3,75 dl szárnyas húslé
2,5 dl tejszín
só
fehérbors
citromlé
Worchester-szósz
Elkészítése:
Egy deka vajon egy kis fej kockára vágott hagymát üvegesre megfuttatunk, egy púpozott evőkanálnyi liszttel 10 percig kis lángon hevítjük (nem szabad, hogy megbarnuljon), majd ráöntjük a szárnyas alaplevet, s ezzel kb. húsz percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk az időközben felére befőzött tejszínt. Belekeverjük a felkockázott hozzávalókat is, majd felforrósítjuk, sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Tálaláskor meglocsolhatjuk Worchester-szósszal is.
Előételként pirítóssal ajánlható, sós-borsos hirtelensült karajszeletre rágrillezve kiváló kiegészítő lehet, míg rizzsel, vagy burgonyakrokettel körítve önálló ételként is megállja a helyét.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 28 cm
- szelesség: 3,35 cm
- magasság: 1,30 cm
- tömeg: 0,190 kg
Babgulyás
Hozzávalók:
70 dg tarkabab
1 kg marha lábszár
10 dkg zeller
20 dkg sárgarépa
3 dkg fokhagyma
20 dkg vöröshagyma
2 db babérlevél
2 dkg só
5 dkg fűszerpaprika
3 dkg delikát
20 dkg zsír
5 dkg erős paprika krém
2 db tojás
20 dkg liszt
1 kávéskanál Borsika fű
50 dkg füstölt oldalas
1 szál rozmaring (segíti a bélműködést)
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát a zsíron üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst. Addig kevergetjük, míg a húslevet enged. Ekkor lefedjük, és addig pároljuk, még a leve elfő. Félre húzzuk a láng fölül, meghintjük pirospaprikával és felengedjük vízzel, hogy ellepje és visszatesszük párolni, amíg a hús félig, megpuhul. Ha kell, közben pótoljuk a vizet. Ha a hús félig kész, hozzá adjuk a beáztatott babot felöntjük vízzel és hozzá adjuk a fűszereket. Addig főzzük még majdnem puha lesz. Ekkor Csipetkét rakunk bele és készre főzzük. Ha kell, utána ízesítünk.
Borjúragu
Hozzávalók:
10 dkg felkockázott, főtt borjúhús
10 dkg felkockázott, főtt csirkemell
10 dkg felkockázott, főtt sampinyongomba
5 dkg felkockázott, füstölt marhanyelv, vagy gépsonka
1 dkg vaj
1 kis fej felkockázott hagyma
1 púpozott evőkanálnyi liszt
3,75 dl szárnyas húslé
2,5 dl tejszín
só
fehérbors
citromlé
Worchester-szósz
Elkészítése:
Egy deka vajon egy kis fej kockára vágott hagymát üvegesre megfuttatunk, egy púpozott evőkanálnyi liszttel 10 percig kis lángon hevítjük (nem szabad, hogy megbarnuljon), majd ráöntjük a szárnyas alaplevet, s ezzel kb. húsz percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk az időközben felére befőzött tejszínt. Belekeverjük a felkockázott hozzávalókat is, majd felforrósítjuk, sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Tálaláskor meglocsolhatjuk Worchester-szósszal is.
Előételként pirítóssal ajánlható, sós-borsos hirtelensült karajszeletre rágrillezve kiváló kiegészítő lehet, míg rizzsel, vagy burgonyakrokettel körítve önálló ételként is megállja a helyét.
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*