- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Befőttesüveg-kiszedő fogó Browin
Befőttesüveg-kiszedő fogó Browin
Befőttesüveg-kiszedő fogó Browin
üvegkiszedő fogó, befőttesüveg fogó, fogó befőttes üvegekhez
Ár:
2.990 Ft
Cikkszám:
PL715236-DAJ
Gyártói cikkszám:
139031
Vonalkód:
5908277715236
Gyártó:
Súly:
8 dkg
Szélesség:
10.50 cm
Hosszúság:
18.50 cm
Magasság:
12.50 cm
Elérhetőség:
7 db
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
A befőttesüveg-kiszedő fogó Browin tökéletesen alkalmas minden átlagos méretű, a kupaknál 43-100 mm közötti átmérőjű befőttesüveg biztonságos kiemelésére a forró vizes befőző fazékból és áthelyezésére a meleg dunsztba. Csatos és csavaros tetejű üvegeknél egyaránt használható. Az anyaga első osztályú ellenálló szilikonalapú műanyag. A különlegesen profilozott vastag falainak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy még egy nehezebb, egyliteres üvegekkel sem lesz gond.
1. Használata: - Használatba vétel előtt távolítsa el a címkét, mosogassa el forró mosogatószeres vízben, öblítse le és szárítsa meg. A befőttesüveg-kiszedő soha ne tegyük forró felületre. Erős ütések hatására eltörik. A használata és tisztítása során ne használjunk éles fémtárgyakat, amelyek károsíthatják a felületet.
2. Tisztítása: - Semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben is mosható.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 18,50 cm
- szélesség alsó: 6 cm
- szélesség felső: 10,50 cm
- magasság kinyitva: 12,50 cm
- fesztávolság: 4,30-10 cm között
- tömeg: 0,080 kg
Házi csemege uborka
Hozzávalók:
15 dkg cukor
10 szem fekete-bors
10 mustármag
2,20 kg uborka
2 l víz
2 dl ecet
1 evőkanál só
1 egész babérlevél
1 csokor kapor
1 mokkáskanál szódabikarbóna
- szalicil
Elkészítése:
- Elkészítési idő: 2 óra
A befőttesüvegeket jól mossuk ki, csíramentesítjük makróban két-három percig vagy forró sütőben 15 percig. A fedőkkel is hasonlóan járjunk el de őket forró vízbe főzzük úgy 15 percig. Az uborkát folyó víz alatt alaposan mossuk meg egy körömkefével vagy egy tiszta mosogatószivaccsal dörzsöljük meg, majd csepegtessük le.
A felöntő léhez tegyünk egy lábosba a vizet, adjuk hozzá a cukrot, az ecetet, a borsot, a szódabikarbónát, a mustármagot és a babérlevelet, majd kezdjük el melegíteni. Ha felforr, húzzuk le a tűzről, és várjuk meg, amíg langyosra hűl. Mindenképpen tegyünk a felöntő léhez borként vagy szódabikarbónát, hogy az uborka hónapok múlva is élénk színű maradjon. Az üveg aljára rendezzük a kaprot, pakoljuk bele szorosan egymás mellé az uborkákat, és töltsük tele a felforrt vízzel. Ha biztosra akarunk menni, dobjunk rá késhegynyi szalicilt is. Feddjük le celofánnal, majd szorosan húzzuk rá a tetejét. Ezt követően állítsuk egy lábosba az üvegeket, öntsük félig vízzel, és kezdjük el melegíteni. A forrástól számítva 15 percig főzzük. Az üvegeket szedjük ki a forró vízből, tegyük meleg dunsztba és hagyjuk kihűlni, majd mehet is a csemege uborka, a polcra.
1. Használata: - Használatba vétel előtt távolítsa el a címkét, mosogassa el forró mosogatószeres vízben, öblítse le és szárítsa meg. A befőttesüveg-kiszedő soha ne tegyük forró felületre. Erős ütések hatására eltörik. A használata és tisztítása során ne használjunk éles fémtárgyakat, amelyek károsíthatják a felületet.
2. Tisztítása: - Semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben is mosható.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 18,50 cm
- szélesség alsó: 6 cm
- szélesség felső: 10,50 cm
- magasság kinyitva: 12,50 cm
- fesztávolság: 4,30-10 cm között
- tömeg: 0,080 kg
Házi csemege uborka
Hozzávalók:
15 dkg cukor
10 szem fekete-bors
10 mustármag
2,20 kg uborka
2 l víz
2 dl ecet
1 evőkanál só
1 egész babérlevél
1 csokor kapor
1 mokkáskanál szódabikarbóna
- szalicil
Elkészítése:
- Elkészítési idő: 2 óra
A befőttesüvegeket jól mossuk ki, csíramentesítjük makróban két-három percig vagy forró sütőben 15 percig. A fedőkkel is hasonlóan járjunk el de őket forró vízbe főzzük úgy 15 percig. Az uborkát folyó víz alatt alaposan mossuk meg egy körömkefével vagy egy tiszta mosogatószivaccsal dörzsöljük meg, majd csepegtessük le.
A felöntő léhez tegyünk egy lábosba a vizet, adjuk hozzá a cukrot, az ecetet, a borsot, a szódabikarbónát, a mustármagot és a babérlevelet, majd kezdjük el melegíteni. Ha felforr, húzzuk le a tűzről, és várjuk meg, amíg langyosra hűl. Mindenképpen tegyünk a felöntő léhez borként vagy szódabikarbónát, hogy az uborka hónapok múlva is élénk színű maradjon. Az üveg aljára rendezzük a kaprot, pakoljuk bele szorosan egymás mellé az uborkákat, és töltsük tele a felforrt vízzel. Ha biztosra akarunk menni, dobjunk rá késhegynyi szalicilt is. Feddjük le celofánnal, majd szorosan húzzuk rá a tetejét. Ezt követően állítsuk egy lábosba az üvegeket, öntsük félig vízzel, és kezdjük el melegíteni. A forrástól számítva 15 percig főzzük. Az üvegeket szedjük ki a forró vízből, tegyük meleg dunsztba és hagyjuk kihűlni, majd mehet is a csemege uborka, a polcra.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Szilikonalapú műanyag |
Hőálló tartomány maximum: | 140 °C |
Bal és Jobbkezses: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen, de nem ajánlott! |
Sütőbe tehető: | Nem |
A gyerekek hozzáférhetnek: | Nem |
Eltörhet, ha helytelenül használom: | Előfordulhat |
Eltörhet, ha leejtem: | Előfordulhat |
Gyerekek elől el kell zárni: | Nem árt, ha el van zárva |
Leforrázhatom magam, vagy másokat, ha helytelenül használom: | Igen |
Nyílt láng érheti: | Nem |
Nyílt lángra tehető: | Nem |
Színét megváltoztathatja: | Nagyon erős hőhatásra igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*