- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Üveg olajspray, ecetspray 100 ml
Üveg olajspray, ecetspray 100 ml
Üveg olajspray, ecetspray 100 ml
ecetszóró spray, olajszóró spray, ecetpermetező, olaj permetező
Ár:
4.650 Ft
Cikkszám:
HU442315
Gyártói cikkszám:
BH-7808
Vonalkód:
5999108442315
Gyártó:
Súly:
22.50 dkg
Ürtartalom:
0.10 l
Magasság:
18 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Az Üveg olajspray, ecetspray 100 ml anyaga átlátszó vastag falú üveg. A műanyag alapanyagú pumpás szórófej lecsavarozható rozsdamentes fém kupakban van elhelyezve. Az olajszóró, ecetszóró pumpa szívócsöve ami leér a tégely aljáig, szintén műanyag. Saláták, gyümölcsök, húsok egyenletes bepermetezésére való. A tároló tégelyből, a pumpás szórófej segítségével kipermetezhetjük a benne tárolt olajt, ecetet vagy balzsamecetet.
Figyelem, űrtartalom = a tárolóedény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő: 4,16 cm
- magasság szórófejjel: 18 cm
- tömeg: 0,225 kg
- űrtartalom: 100 ml
Ropogós kacsasült pezsgős káposztával
Hozzávalók (5 személyre):
3 kg kacsa
50 dkg vörös-káposzta
50 dkg fehér-káposzta
20 dkg vöröshagyma
75 dkg burgonya
4 dl száraz pezsgő
6 dkg kristálycukor
1 csokor petrezselyem
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
majoránna, ízlés szerint
köménymag, ízlés szerint
ecet, ízlés szerint
Elkészítése:
A megtisztított kacsákat kívül-belül jól megsózzuk, a belsejét kevés majoránnával és őrölt borssal bedörzsöljük, majd kacsasütőbe téve kevés vizet öntünk alá és 150 fokon, gyakori locsolgatás mellett pirosra, ropogósra sütjük. Amikor már kezd pirulni, cikkekre vágott pirított burgonyát teszünk mellé. Ha megsült, zsírját leöntjük, és a káposztát ezen a zsíron pároljuk meg. A piros és a fehér káposztát vékonyra szeleteljük külön-külön. A hagymát karikára vágjuk. A kacsazsírt két lábosba téve megpirítunk benne 30 g cukrot, amikor a cukor karamell színű, hozzáadjuk a hagymát, pár csepp ecetet és a káposztát. Kevés köménymaggal és sóval fűszerezzük. Erős tűzön állandó kevergetés mellett pároljuk, és közben 2 dl pezsgővel locsolgatjuk. Tálaláskor a feldarabolt kacsa mellé rendezzük a fehér-káposztát, a burgonyát és a vörös-káposztát, végül finomra vágott petrezselyemmel meghintjük.
Figyelem, űrtartalom = a tárolóedény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő: 4,16 cm
- magasság szórófejjel: 18 cm
- tömeg: 0,225 kg
- űrtartalom: 100 ml
Ropogós kacsasült pezsgős káposztával
Hozzávalók (5 személyre):
3 kg kacsa
50 dkg vörös-káposzta
50 dkg fehér-káposzta
20 dkg vöröshagyma
75 dkg burgonya
4 dl száraz pezsgő
6 dkg kristálycukor
1 csokor petrezselyem
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
majoránna, ízlés szerint
köménymag, ízlés szerint
ecet, ízlés szerint
Elkészítése:
A megtisztított kacsákat kívül-belül jól megsózzuk, a belsejét kevés majoránnával és őrölt borssal bedörzsöljük, majd kacsasütőbe téve kevés vizet öntünk alá és 150 fokon, gyakori locsolgatás mellett pirosra, ropogósra sütjük. Amikor már kezd pirulni, cikkekre vágott pirított burgonyát teszünk mellé. Ha megsült, zsírját leöntjük, és a káposztát ezen a zsíron pároljuk meg. A piros és a fehér káposztát vékonyra szeleteljük külön-külön. A hagymát karikára vágjuk. A kacsazsírt két lábosba téve megpirítunk benne 30 g cukrot, amikor a cukor karamell színű, hozzáadjuk a hagymát, pár csepp ecetet és a káposztát. Kevés köménymaggal és sóval fűszerezzük. Erős tűzön állandó kevergetés mellett pároljuk, és közben 2 dl pezsgővel locsolgatjuk. Tálaláskor a feldarabolt kacsa mellé rendezzük a fehér-káposztát, a burgonyát és a vörös-káposztát, végül finomra vágott petrezselyemmel meghintjük.
Paraméterek
Üvegtermék | |
Átmérő: | 4.16 cm |
Maximum magasság: | 18.00 cm |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*