Hullámos szeletelő kés

Hullámlemezmintás krumpli, sajt, zöldségszeletelő kés műanyag fogóval 7+13 cm hosszú, 3,5 cm széles.
Hullámlemezmintás krumpli, sajt, zöldségszeletelő kés műanyag fogóval 7+13 cm hosszú, 3,5 cm széles.
Hullámos szeletelő kés
Hullámos szeletelő kés
Hullámos szeletelő kés
Hullámos szeletelő kés
hullámvágó, hullámos burgonyavágó, hullámos zöldségszeletelő, céklavágó, hullámos sajtszeletelő
Ár:
1.650 Ft
Cikkszám:
CZ953247
Vonalkód:
8594011953247
Súly:
30 g
Szélesség:
3.50 cm
Hosszúság:
20 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Egy Hullámos szeletelő kés a legjobb választás. Elengedhetetlen tartozéka a konyhafelszerelésünknek, a célszerűsége pedig vitathatatlan. Anyaga hajlított éles acél lemez, műanyaghatású bakelit foglalatba.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: - vágó felület: 7 cm; - teljes hossz: 20 cm
- szélesség: 3,5 cm
- tömeg: 0,030 kg

Fokhagymás pácolt flekken

Hozzávalók:
 8 szelet strucc filé (kb. 1,2 kg)
 4 fej lila hagyma
 4 fej vöröshagyma
 3 fej fokhagyma
 32 db gyöngyhagyma
 25 dkg cukkini
 1 dl olaj
 flekken fűszerkeverék

A páchoz:
 2 evőkanál mustár
 3 gerezd reszelt fokhagyma
 1 evőkanál erős paprika krém
 1 dl olaj

A köret (4 személyre!):
 8 közepes, héjában főtt burgonya

Előkészítése:
A húst leöblítjük, leszárogatjuk. A pác alapanyagait összekeverjük és megkenjük vele a hússzeleteket, majd letakarva hűtőben 1-2 napig érleljük.

Elkészítése:
Megtisztítjuk a hagymákat, a lila- és a vöröshagymákat cikkekre vágjuk, a fokhagymákat forró vízben 4-5 percig főzzük, majd leszűrjük. Cukkinit megmossuk, fél cm vastag karikákra vágjuk. Kevés olajt felforrósítunk, a cikkekre vágott hagymákat és a gyöngyhagymákat 4 percig pirítjuk benne, majd beletesszük a cukkinit és a forrázott fokhagymákat. Sózzuk, és a cukkini puhulásáig pároljuk a keveréket. A hússzeleteket megszórjuk a fűszerkeverékkel, és a maradék, forró olajban megsütjük. A visszamaradt zsiradékon átforgatjuk a megtisztított, darabokra vágott főtt burgonyát, sózzuk és kiszedjük. A serpenyőbe öntünk 1-1,5 dl vizet, hogy a sok finom pörzsanyag ne vesszen kárba, felforraljuk. Amikor felforrt, ráöntjük a hagymákra, és a burgonyával együtt a hús mellé tálaljuk.
Vágóeszköz
A termék anyag összetétele:Acélpenge és bakelit
Rozsdamentes:Nem
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek