Üveg olajspray, ecetspray 100 ml

Üveg olajspray, ecetspray 100 ml
Üveg olajspray, ecetspray 100 ml
Üveg olajspray, ecetspray 100 ml
Üveg olajspray, ecetspray 100 ml
Üveg olajspray, ecetspray 100 ml
Üveg olajspray, ecetspray 100 ml
ecetszóró spray, olajszóró spray, ecetpermetező, olaj permetező
Ár:
4.650 Ft
Cikkszám:
HU442315
Gyártói cikkszám:
BH-7808
Vonalkód:
5999108442315
Gyártó:
Súly:
22.50 dkg
Ürtartalom:
0.10 l
Magasság:
18 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Az Üveg olajspray, ecetspray 100 ml anyaga átlátszó vastag falú üveg. A műanyag alapanyagú pumpás szórófej lecsavarozható rozsdamentes fém kupakban van elhelyezve. Az olajszóró, ecetszóró pumpa szívócsöve ami leér a tégely aljáig, szintén műanyag. Saláták, gyümölcsök, húsok egyenletes bepermetezésére való. A tároló tégelyből, a pumpás szórófej segítségével kipermetezhetjük a benne tárolt olajt, ecetet vagy balzsamecetet.
Figyelem, űrtartalom = a tárolóedény színültig töltve!

Részletes méretleírás:
- átmérő: 4,16 cm
- magasság szórófejjel: 18 cm
- tömeg: 0,225 kg
- űrtartalom: 100 ml

Ropogós kacsasült pezsgős káposztával

Hozzávalók (5 személyre):
 3 kg kacsa
 50 dkg vörös-káposzta
 50 dkg fehér-káposzta
 20 dkg vöröshagyma
 75 dkg burgonya
 4 dl száraz pezsgő
 6 dkg kristálycukor
 1 csokor petrezselyem
 só, ízlés szerint
 bors, ízlés szerint
 majoránna, ízlés szerint
 köménymag, ízlés szerint
 ecet, ízlés szerint

Elkészítése:
A megtisztított kacsákat kívül-belül jól megsózzuk, a belsejét kevés majoránnával és őrölt borssal bedörzsöljük, majd kacsasütőbe téve kevés vizet öntünk alá és 150 fokon, gyakori locsolgatás mellett pirosra, ropogósra sütjük. Amikor már kezd pirulni, cikkekre vágott pirított burgonyát teszünk mellé. Ha megsült, zsírját leöntjük, és a káposztát ezen a zsíron pároljuk meg. A piros és a fehér káposztát vékonyra szeleteljük külön-külön. A hagymát karikára vágjuk. A kacsazsírt két lábosba téve megpirítunk benne 30 g cukrot, amikor a cukor karamell színű, hozzáadjuk a hagymát, pár csepp ecetet és a káposztát. Kevés köménymaggal és sóval fűszerezzük. Erős tűzön állandó kevergetés mellett pároljuk, és közben 2 dl pezsgővel locsolgatjuk. Tálaláskor a feldarabolt kacsa mellé rendezzük a fehér-káposztát, a burgonyát és a vörös-káposztát, végül finomra vágott petrezselyemmel meghintjük.
Üvegtermék
Átmérő:4.16 cm
Maximum magasság:18.00 cm
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek