- Főoldal
- Termékcsoportok
- Sütőedények
- Őzgerinc sütőforma hagyományos keskeny 33 cm
Őzgerinc sütőforma hagyományos keskeny 33 cm
Őzgerinc sütőforma hagyományos keskeny 33 cm
bordaforma, őzgerincforma
Ár:
1.750 Ft
Cikkszám:
HU145139-JAN
Vonalkód:
5999559145139
Gyártó:
Súly:
0.20 kg
Ürtartalom:
1.70 l
Szélesség:
8.70 cm
Hosszúság:
35 cm
Magasság:
4.60 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Őzgerinc sütőforma hagyományos keskeny 33 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga 0,5 mm vastag cinbevonatos vaslemez méretre szabva, alakra préselve majd, kizárva minden nemű forrasztást vagy hegesztést. Minden típusú tűzhely sütőjében, a mikrohullámú sütő kivételével nagyon jó hatásfokkal vehető igénybe. Kalács típusú sütemények készítésére kiválóan alkalmas.
Részletes méretleírás:
- hosszúságbelső: 32 cm; - külső: 33 cm
- szélesség alsó belső: 5 cm; - felső belső: 8 cm; - felső külső: 8,7 cm
- magasság belső: 4,2 cm; - külső: 4,6 cm
- tömeg: 0,200 kg
- űrtartalom: 1,70 liter
Őzgerinc süti sütés nélkül
Hozzávalók:
25 dkg teavaj
25 dkg porcukor
4 dkg kakaó
1 csomag, főzős csokoládé pudingpor
15 dkg darált dió
2 tojás
1 csomag babapiskóta
Elkészítése:
Egy lábasban vizet forralunk (körülbelül félig töltsük a lábast). A piskóta kivételével a többi anyagot egy másik (kisebb) lábasba tesszük, és kevergetve a víz fölött 20 percig gőzöljük. Egy őzgerincformát celofánnal kibélelünk úgy, hogy a forma szélein jócskán hagyunk ráhajtást. Vékonyan kivajazzuk, majd a massza 1/3 részét beleterítjük. Erre hosszában rakunk 1 sor babapiskótát, lapos oldalukkal felfelé. Erre a forró massza háromnegyedét, rá még egy 1 sor babapiskótát, végül bekenjük a massza maradékával. Ráhajtjuk kétoldalt a celofán széleit, és ha kihűlt, egy éjszakára hűtőbe tesszük. Reggel a nejlont széthajtogatva deszkára borítjuk a sütit, és a celofán eltávolítása után szeletelhető.
Részletes méretleírás:
- hosszúságbelső: 32 cm; - külső: 33 cm
- szélesség alsó belső: 5 cm; - felső belső: 8 cm; - felső külső: 8,7 cm
- magasság belső: 4,2 cm; - külső: 4,6 cm
- tömeg: 0,200 kg
- űrtartalom: 1,70 liter
Őzgerinc süti sütés nélkül
Hozzávalók:
25 dkg teavaj
25 dkg porcukor
4 dkg kakaó
1 csomag, főzős csokoládé pudingpor
15 dkg darált dió
2 tojás
1 csomag babapiskóta
Elkészítése:
Egy lábasban vizet forralunk (körülbelül félig töltsük a lábast). A piskóta kivételével a többi anyagot egy másik (kisebb) lábasba tesszük, és kevergetve a víz fölött 20 percig gőzöljük. Egy őzgerincformát celofánnal kibélelünk úgy, hogy a forma szélein jócskán hagyunk ráhajtást. Vékonyan kivajazzuk, majd a massza 1/3 részét beleterítjük. Erre hosszában rakunk 1 sor babapiskótát, lapos oldalukkal felfelé. Erre a forró massza háromnegyedét, rá még egy 1 sor babapiskótát, végül bekenjük a massza maradékával. Ráhajtjuk kétoldalt a celofán széleit, és ha kihűlt, egy éjszakára hűtőbe tesszük. Reggel a nejlont széthajtogatva deszkára borítjuk a sütit, és a celofán eltávolítása után szeletelhető.
Paraméterek
Sütőeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Sütőlemez |
Tapadásmentes: | Nem |
Rozsdamentes: | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*