Kenyérsütő forma 39×18 cm Silvery

Kenyérsütő forma 39×18 cm Silvery
Kenyérsütő forma 39×18 cm Silvery
Kenyérsütő forma 39×18 cm Silvery
Kenyérsütő forma 39×18 cm Silvery
Kenyérsütő forma 39×18 cm Silvery
Kenyérsütő forma 39×18 cm Silvery
kalácssütő, püspökkenyér sütő
Ár:
4.850 Ft
Cikkszám:
PL209238-AMB
Gyártói cikkszám:
59634
Vonalkód:
5904134209238
Súly:
0.50 kg
Ürtartalom:
2.65 l
Szélesség:
18 cm
Hosszúság:
34 cm
Magasság:
6.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Mennyiség:
db

Kenyérsütő forma 39×18 cm Silvery anyaga préselt szénacél lemez titán-ion bevonattal, amely a felületét tapadás-mentesé és kiváló minőségivé teszi. Környezetbarát, káros-anyagmentes. Az egyedülálló tapadásgátló felülete megakadályozza, hogy bármely összetevő hozzátapadjon a sütőedényhez, miközben megőrzi a tökéletes szerkezetét és ízét. Kalács típusú sütemények készítésére is kiválóan alkalmas.

Részletes méretleírás:
- hosszúság alsó belső: 33,50 cm; - külső: 34 cm
- hosszúság felső belső: 37 cm; - külső: 39 cm
- szélesség alsó belső: 10,50 cm; - külső: 11 cm
- szélesség felső belső: 13,50 cm; - külső: 16,50-18 cm
- magasság belső: 6,30 cm; - külső: 6,50 cm
- tömeg: 0,525 kg
- űrtartalom: 2,70 liter

Pityókás (krumplis) kenyér

Hozzávalók:
 1 kg finomliszt
 4 dkg élesztő
 30-40 dkg főtt, áttört pityóka (krumpli)
 3 dkg só
 5-6 dl víz
 5 dkg olvasztott zsír
 1 evőkanál cukor
 1 evőkanál tejpor

Elkészítése:
A pityókát alaposan megtisztítjuk, megmossuk és héjában, sós vízben puhára főzzük. (Sóra azért van szükség, hogy a burgonya héja főzéskor ne repedjen szét). A puhára főzött pityókát meghámozzuk, és még melegen áttörjük. Hagyjuk kihűlni majd utána a langyos átszitált liszttel egy nagyméretű tálban összedolgozzuk. Az élesztőt körülbelül 1 dl vízzel, a cukorral és a tejporral összekeverjük és kelni hagyjuk úgy 10-15 percig. Ezután ráöntjük a burgonyás lisztre és összedolgozzuk a megkelt élesztővel. Vízben feloldjuk a sót és fokozatosan hozzáöntjük a liszthez és megkezdjük a dagasztást. A dagasztás végén a tésztába beledolgozzuk az olvasztott zsírt. Akkor lesz jó a tészta, ha kezünkről és az edény oldaláról könnyen elválik, és az állománya közepesen kemény.
A tésztából cipót formázunk, a tetejét meglisztezzük, konyharuhával letakarjuk, közepesen meleg helyre tesszük, és 60 percig kelesztjük. Ez után ismét átgyúrjuk, tetszés szerint formázzuk, előzőleg bezsírozott tepsibe helyezzük, majd 20 percig pihentetjük. Ez után vizes ecsettel lekenjük, 3-4 helyen késsel bevágjuk és közepes erősségű tűzön 50-60 percig lassan sütjük.

Sütőedény
Anyag összetétele:Préselt szénacél
Hosszúság belső:37.00 cm
Hosszúság külső:39.00 cm
Magasság belső:6.30 cm
Magasság külső:6.50 cm
Szélesség belső:13.50 cm
Szélesség fülekkel:18.00 cm
Szélesség külső:16.50 cm
Tapadásmentes:Igen
Indukciós:Nem
Rozsdamentes:Igen
Mércézett:Nem
Mikrohullámú sütőbe tehető :Nem
Mosogatógépbe mosható:Nem
Kemencébe tehető:Nem
Sütőbe tehető:Igen
Szín:Szürke

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak