Rozsdamentes kenyértartó 36×23×14 cm

Krómlemezből készült billenő ajtós 36 cm hosszú, 23 cm széles, 14 cm magas kenyér és pékáru tartó.
Krómlemezből készült billenő ajtós 36 cm hosszú, 23 cm széles, 14 cm magas kenyér és pékáru tartó.
Krómlemezből készült billenő ajtós 36 cm hosszú, 23 cm széles, 14 cm magas kenyér és pékáru tartó.
Krómlemezből készült billenő ajtós 36 cm hosszú, 23 cm széles, 14 cm magas kenyér és pékáru tartó.
Krómlemezből készült billenő ajtós 36 cm hosszú, 23 cm széles, 14 cm magas kenyér és pékáru tartó.
Rozsdamentes kenyértartó 36×23×14 cm
billenő ajtós kenyértartó, kenyértároló, kenyértartó doboz, dobozos kenyértartó
Ár:
6.990 Ft
Cikkszám:
PL689078-DOM
Gyártói cikkszám:
68907
Vonalkód:
5904134689078
Súly:
0.76 kg
Ürtartalom:
6.50 l
Szélesség:
23 cm
Hosszúság:
36 cm
Magasság:
15 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:

A rozsdamentes kenyértartó 36×23×14 cm elengedhetetlen tartozéka a konyhának. Saválló lemezből készült konyhai eszköz, amely a szeletelt vagy a megkezdett kenyér tárolására, puhán tartására alkalmas. Tisztítása, hagyományos módon, az-az nedves ruhával tisztára törüljük. Ellensége a nem tisztán-tartás és a nagyon dohos helység.

Részletes méretleírás:
- hosszúság belső: 31 cm; - külső: 36 cm
- szélesség belső: 21 cm; - külső: 24,5 cm
- magasság belső: 13 cm; - külső: 15 cm
- tömeg: 0,670 kg

Burgonyás kenyér

Hozzávalók:
 1 kg finomliszt
 30-40 dkg főtt, áttört burgonya
 3 dkg só, 4 dkg élesztő
 5-6 dl víz
 5 dkg olvasztott zsír
 1 evőkanál cukor
 1 evőkanál tejpor

Elkészítése:
A burgonyát alaposan megtisztítjuk, megmossuk és héjában, sós vízben puhára főzzük. (Sóra azért van szükség, hogy a burgonya héja főzéskor ne repedjen szét). A puhára főzött burgonyát meghámozzuk, és még melegen áttörjük. Hagyjuk kihűlni majd utána a langyos átszitált liszttel egy nagyméretű tálban összedolgozzuk. Az élesztőt körülbelül 1 dl vízzel, a cukorral és a tejporral összekeverjük és kelni hagyjuk úgy 10-15 percig. Ezután ráöntjük a burgonyás lisztre és összedolgozzuk a megkelt élesztővel. Vízben feloldjuk a sót és fokozatosan hozzáöntjük a liszthez és megkezdjük a dagasztást. A dagasztás végén a tésztába beledolgozzuk az olvasztott zsírt. Akkor lesz jó a tészta, ha kezünkről és az edény oldaláról könnyen elválik, és az állománya közepesen kemény.
A tésztából cipót formázunk, a tetejét meglisztezzük, konyharuhával letakarjuk, közepesen meleg helyre tesszük, és 60 percig kelesztjük. Ez után ismét átgyúrjuk, tetszés szerint formázzuk, előzőleg bezsírozott tepsibe helyezzük, majd 20 percig pihentetjük. Ez után vizes ecsettel lekenjük, 3-4 helyen késsel bevágjuk és közepes erősségű tűzön 50-60 percig lassan sütjük.

Konyhai segédeszköz
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Hosszúság belső:31.00 cm
Hosszúság külső:36.00 cm
Magasság belső:13.00 cm
Magasság külső:15.00 cm
Szélesség belső:21.00 cm
Szélesség külső:23.00 cm
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek