- Főoldal
- Termékcsoportok
- Reszelők - Szeletelők
- Lapos sajtreszelő, citromreszelő 29×11 cm
Lapos sajtreszelő, citromreszelő 29×11 cm
Lapos sajtreszelő, citromreszelő 29×11 cm
citrusreszelő, gyömbérreszelő, krumplireszelő, répareszelő, fokhagymareszelő
Ár:
1.850 Ft
Cikkszám:
PL-T006
Gyártói cikkszám:
T006
Vonalkód:
5907784475787
Súly:
11 dkg
Szélesség:
11 cm
Hosszúság:
29 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a Lapos sajtreszelő, citromreszelő 29×11 cm -es kínálatunkból! A magyar konyha sajátos és nélkülözhetetlen tartozéka. Olyan konyhai vágóeszköz, mely fémből készült, és amivel sajtókat, gyümölcsöket, zöldségeket lehetett lereszelni, felaprítani. Anyaga galvanizált 1 mm vastag fémlemez. Mosogatógépben nem mosható.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - munkafelület: 20 cm; - kerettel: 29 cm
- szélesség: - munkafelület: 8 cm; - kerettel: 11 cm
- vastagság: 0,01 cm
- tömege: 0,110 kg
Pityókás lángos
Hozzávalók:
1 kg liszt
fél kg főtt pityóka
só ízlés szerint, vagy egy kiskanálnyi
1 kockaélesztő
1 kiskanál cukor
olaj a sütéshez (bőségesen, annyi, hogy a tésztát ellepje)
1-2 dl meleg víz
reszelt sajt
tejföl
Elkészítése:
A főtt pityókát átnyomjuk a pityókatörőn, a liszttel, sóval és a cukros meleg vízben felfuttatott élesztővel összegyúrjuk. Lágyabb tésztát gyúrjunk és takarjuk le, amíg megkel. Kis cipókat szaggatunk belőle, ismét kelni hagyjuk. A cipókból la-potyákat (kelt-palacsinta formát) formálunk, és forró olajban kisütjük, egyszer egyik felét majd a másikat, majd az olajt lecsepegtetjük. Tejföllel, reszelt sajttal tálaljuk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - munkafelület: 20 cm; - kerettel: 29 cm
- szélesség: - munkafelület: 8 cm; - kerettel: 11 cm
- vastagság: 0,01 cm
- tömege: 0,110 kg
Pityókás lángos
Hozzávalók:
1 kg liszt
fél kg főtt pityóka
só ízlés szerint, vagy egy kiskanálnyi
1 kockaélesztő
1 kiskanál cukor
olaj a sütéshez (bőségesen, annyi, hogy a tésztát ellepje)
1-2 dl meleg víz
reszelt sajt
tejföl
Elkészítése:
A főtt pityókát átnyomjuk a pityókatörőn, a liszttel, sóval és a cukros meleg vízben felfuttatott élesztővel összegyúrjuk. Lágyabb tésztát gyúrjunk és takarjuk le, amíg megkel. Kis cipókat szaggatunk belőle, ismét kelni hagyjuk. A cipókból la-potyákat (kelt-palacsinta formát) formálunk, és forró olajban kisütjük, egyszer egyik felét majd a másikat, majd az olajt lecsepegtetjük. Tejföllel, reszelt sajttal tálaljuk.
Paraméterek
Reszelő - Daraboló | |
A termék anyag összetétele: | Horganyzott lemez |
Hosszúság belső: | 20.00 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 29.00 cm |
Szélesség belső: | 8.00 cm |
Szélesség külső: | 11.00 cm |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*