- Főoldal
- Termékcsoportok
- Passzírozók - Préselők
- Rozsdamentes narancsprés, citromprés, citrusprés
Rozsdamentes narancsprés, citromprés, citrusprés
Rozsdamentes narancsprés, citromprés, citrusprés
citromfacsaró, narancslé készítő, citrus préselő, narancs préselő, citrom préselő
Ár:
13.950 Ft
Cikkszám:
KP-12764-PH
Gyártó:
Súly:
1.70 kg
Ürtartalom:
4.80 dl
Magasság:
37 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Rozsdamentes narancsprés, citromprés, citrusprés beszerzése a legjobb választás. Anyaga 18/10 króm-nikkel nemesacél. A narancs, citrom, grépfrút, citrusfélék leveinek kipréselésére alkalmas eszköz. Könnyen kezelhető és tisztán tartható. Figyelem: - űrtartalom = a gyűjtőpohár színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - talpazat: 18 cm; - préskar: 16,5 cm
- szélesség: - talpazat: 12,5 cm
- magasság: 37 cm
- tömeg: 1,70 kg
Gyűjtőpohár méretei:
- átmérő alsó: 7,2 cm; - felső: 10 cm
- magasság: 8,5 cm
- tömeg: 0,07 kg
- űrtartalom: 0,48 liter
Rumos narancsital
Hozzávalók 2 főre:
3,5 dl frissen facsart narancslé
fél citrom leve
kb. 2 evőkanál cukor
10-15 evőkanál rum
Elkészítése:
A narancs és a citrom levét egy kevés cukorral (ízlés szerinti mennyiség) felforraljuk.
Beleöntjük a rumot.
Forrón tálaljuk.
Limonádé recept
Hozzávalók:
1 csésze cukor
1 csésze víz (a sziruphoz)
1 csésze citrom leve
3 csésze víz
Elkészítése:
A cukrot és a vizet főzzük fel, és keverjük el sziruppá. (Tipp: a sziruphoz hozzá adhatjuk 1 citrom lereszelt héját is!) Csavarjuk ki a citromokat (kb. 6 db), és keverjük el a vízzel. Adjuk hozzá a kihűlt szirupot, majd hűtsük le a hűtőszekrényben. Ha túl édes, adjunk hozzá több citromlevet, ha túl tömény, adjunk hozzá több vizet.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - talpazat: 18 cm; - préskar: 16,5 cm
- szélesség: - talpazat: 12,5 cm
- magasság: 37 cm
- tömeg: 1,70 kg
Gyűjtőpohár méretei:
- átmérő alsó: 7,2 cm; - felső: 10 cm
- magasság: 8,5 cm
- tömeg: 0,07 kg
- űrtartalom: 0,48 liter
Rumos narancsital
Hozzávalók 2 főre:
3,5 dl frissen facsart narancslé
fél citrom leve
kb. 2 evőkanál cukor
10-15 evőkanál rum
Elkészítése:
A narancs és a citrom levét egy kevés cukorral (ízlés szerinti mennyiség) felforraljuk.
Beleöntjük a rumot.
Forrón tálaljuk.
Limonádé recept
Hozzávalók:
1 csésze cukor
1 csésze víz (a sziruphoz)
1 csésze citrom leve
3 csésze víz
Elkészítése:
A cukrot és a vizet főzzük fel, és keverjük el sziruppá. (Tipp: a sziruphoz hozzá adhatjuk 1 citrom lereszelt héját is!) Csavarjuk ki a citromokat (kb. 6 db), és keverjük el a vízzel. Adjuk hozzá a kihűlt szirupot, majd hűtsük le a hűtőszekrényben. Ha túl édes, adjunk hozzá több citromlevet, ha túl tömény, adjunk hozzá több vizet.
Paraméterek
Préselő - Passzírozó | |
A termék anyag összetétele: | Króm-nikkel nemesacél 18/10% |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*