Rozsdamentes kukta 17 literes

Légmentesen zárható magasnyomású kétfülű edény egy biztonsági és egy nyomást szabályzó szeleppel.
Légmentesen zárható magasnyomású kétfülű edény egy biztonsági és egy nyomást szabályzó szeleppel.
Légmentesen zárható magasnyomású kétfülű edény egy biztonsági és egy nyomást szabályzó szeleppel.
Légmentesen zárható magasnyomású kétfülű edény egy biztonsági és egy nyomást szabályzó szeleppel.
Légmentesen zárható magasnyomású kétfülű edény egy biztonsági és egy nyomást szabályzó szeleppel.
Rozsdamentes kukta 17 literes
gyorsfőző fazék, kukta edény, gyorsfőző edény, kukafazék
Ár:
22.550 Ft
Cikkszám:
HU202545-ITL
Gyártói cikkszám:
14607
Vonalkód:
5999541202545
Gyártó:
Súly:
3.30 kg
Ürtartalom:
16 l
Magasság:
30 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Rozsdamentes kukta 17 literes beszerzése a legjobb választás. Anyaga 18/10 króm-nikkel nemesacél. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Több rétegből álló hővezető talpa biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gyakorlatias, formatervezett és könnyen tisztítható.
Figyelem: - űrtartalom = az edény színültig töltve!
A gyorsfőző fazekat csak a kétharmadáig töltsük meg, hogy a magas nyomású gőz a szelepen ne nyomja ki az elkészítendő ételt. Gondosan lezárt fedővel helyezzük a nagyobb hőre kapcsolt tűzhelyre. Amikor a súlyszelep mozgását észleljük (a gőz ki fúvás megindul), a tűzhelyet azonnal állítsuk takarék fokozatra úgy, hogy a gőz a súlyszelepen csak szivárogjon.
Figyelem az edények.hu megjegyzés: - a gyártó és cikkszáma szerint 17 literes, de valójában csak 16 literes színültig töltve, és ez igaz az összes forgalomban lévő 17 literes edényre, amelyeknek formája egyezik az itt lévővel.

Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 26 cm; - felső: 26 cm
- átmérő alsó külső: 28 cm; - felső: 28 cm
- átmérő fülekkel: 40 cm
- magasság belső: 29 cm; - külső: 30 cm
- tömeg: 3,295 kg
- űrtartalom: 16 liter

                                                  Egyes élelmiszerek kuktában főzési ideje
 
Élelmiszer megnevezése    Főzési idő (perc)    Élelmiszer megnevezése    Főzési idő (perc)
Bárányhús                                  15-20                        Borjúhús                             15-20
Burgonya egészben                      12                          Burgonya félbevágva            7-8
Burgonya felszeletelve                  4-5                         Cékla egészben                     30
Cékla szeletelve                            10                          Csirke                                    10-15
Hal                                                 7-8                         Kacsa                                    15-20
Karalábé szeletelve                       4-5                         Kelkáposzta szeletelve              2
Karfiol                                              6                           Lencse                                      15
Liba                                              40-50                       Marhahús egészben               40-50
Marhahús szeletben                     25-30                       Nyúl                                        40-45
Paradicsom                                      1                           Padlizsán hámozva                  2-3
Paraj                                               2-3                         Patisszon                                   5
Sárgarépa                                       2-3                         Szárazbab                              35-40
Sertéshús egészben                     25-30                       Sertéshús szeletelve              10-15
Tök szeletelve                                   3                           Zöldbab                                      5
Zöldborsó                                         2-3                         Cukkini szeletelve                      3

Pacalpörkölt (sertés körömmel)

Hozzávalók:
 2 kg pacal
 1 nagyobb sertésköröm
 50 dkg hagyma
 majoránna, szurokfű, Borsika fú, bors, só, pirospaprika
 1 dl olaj.

Elkészítése:
A pacalt és a körmöt alaposan megtisztítjuk, a pacalt csíkokra, a körmöt három darabra vágjuk. A hagymát üvegesre megpirítjuk, majd pirospaprikával megszórjuk és öntünk rá egy kis vizet, hogy a paprika nehogy leégjen. Ekkor beletesszük a csíkokra vágott pacalt, és a darabokra vágott körmöt. Majd annyi vizet öntünk, rá amennyi két-háromujjnyival ellepi. És lassú tűzön, időnként megkeverve körülbelül két órát főzzük. Amikor már majdnem megfőtt megfűszerezzük, sóval, majoránnával, szurokfűvel, Borsika fűvel és borssal. A körmöt, ha már megfőtt kivesszük, vigyázva rá nehogy szétfőjön. Főtt burgonyával, vagy petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Edény
A termék anyag összetétele:18/10-es króm-nikkel nemesacél
Átmérő belső:26.00 cm
Átmérő külső:28.00 cm
Indukciós:Igen
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek