- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Lángelosztó, lángterelő-gázlemez 13 cm
Lángelosztó, lángterelő-gázlemez 13 cm
Lángelosztó, lángterelő-gázlemez 13 cm
gázalátét, lángterelő, lángelosztó-gázlemez
Ár:
450 Ft
Cikkszám:
HU206499
Gyártói cikkszám:
70010
Vonalkód:
5999541206499
Gyártó:
Súly:
6 dkg
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Lángelosztó, lángterelő-gázlemez 13 cm -es beszerzése a legjobb választás. Anyaga 1 mm-es vaslemez, méretre szabva, hidegen sajtolva. A gáztűzhelyek lángrózsáira helyezhető, a hőelosztás szabályozására, a kisebb méretű edények megtartására alkalmas segédeszköz.
Figyelem!
Nem szabad mosogatni mert akkor hamar megrozsdásodik, csökken az élettartama és nem esztétikus. Ha mégis el kell mosnunk akkor tegyük vissza a tűzhelyre, gyújtsuk meg a lángot és szárítsuk meg azonnal.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 13 cm
- vastagság: 1 mm
- tömeg: 0,060 kg
Banánpuding recept
Hozzávalók:
4 dkg vaj + 1 dkg vaj
6 tojás
7 dkg cukor
2 banán
2 zsemle
2 dl tej
vaníliás cukor
6 dkg liszt
Az öntet:
10 dkg cukor
2 dl víz
1 banán
Díszítése:
1 banán
cukrozott tejszínhab
Elkészítése:
A vajat habosra keverjük a tojás sárgákkal és a cukorral. Ezután belekeverjük a szitán áttört banánt, s az ugyancsak szitán áttört, tejbe áztatott és kicsavart zsemlét. Hozzáadjuk a tojások felvert habját (amibe kevés vaníliás cukrot teszünk) s végül a lisztet. A kivajazott pudingformát háromnegyed részéig megtöltjük a masszával, és egy forró vizes lábasba állítjuk (vigyázzunk, hogy a víz csak a forma feléig érjen). Ezután lassú tűzön gőzöljük fedővel félig letakarva. Amikor a pudingba szúrt tűre már nem ragad a massza, akkor kész a puding (kb. 30-40 perc). Közben elkészítjük az öntetet. A cukrot a vízzel felforraljuk, és belekeverjük a lereszelt banánt. Tálaláskor a formát egy pillanatra hideg vízbe mártjuk, majd tálra borítjuk. Leöntjük a cukros banánsziruppal, és banánkarikákkal díszítjük. Cukrozott tejszínhabot kínálunk mellé.
Figyelem!
Nem szabad mosogatni mert akkor hamar megrozsdásodik, csökken az élettartama és nem esztétikus. Ha mégis el kell mosnunk akkor tegyük vissza a tűzhelyre, gyújtsuk meg a lángot és szárítsuk meg azonnal.
Részletes méretleírás:
- átmérő: 13 cm
- vastagság: 1 mm
- tömeg: 0,060 kg
Banánpuding recept
Hozzávalók:
4 dkg vaj + 1 dkg vaj
6 tojás
7 dkg cukor
2 banán
2 zsemle
2 dl tej
vaníliás cukor
6 dkg liszt
Az öntet:
10 dkg cukor
2 dl víz
1 banán
Díszítése:
1 banán
cukrozott tejszínhab
Elkészítése:
A vajat habosra keverjük a tojás sárgákkal és a cukorral. Ezután belekeverjük a szitán áttört banánt, s az ugyancsak szitán áttört, tejbe áztatott és kicsavart zsemlét. Hozzáadjuk a tojások felvert habját (amibe kevés vaníliás cukrot teszünk) s végül a lisztet. A kivajazott pudingformát háromnegyed részéig megtöltjük a masszával, és egy forró vizes lábasba állítjuk (vigyázzunk, hogy a víz csak a forma feléig érjen). Ezután lassú tűzön gőzöljük fedővel félig letakarva. Amikor a pudingba szúrt tűre már nem ragad a massza, akkor kész a puding (kb. 30-40 perc). Közben elkészítjük az öntetet. A cukrot a vízzel felforraljuk, és belekeverjük a lereszelt banánt. Tálaláskor a formát egy pillanatra hideg vízbe mártjuk, majd tálra borítjuk. Leöntjük a cukros banánsziruppal, és banánkarikákkal díszítjük. Cukrozott tejszínhabot kínálunk mellé.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Vaslemez |
Rozsdamentes: | Nem |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*