Rozsdamentes húsklopfoló 22 cm

0,290 kg tömegű rozsdamentes acélból készült kalapácsalakú nyeles eszköz a hússzeletek puhítására.
0,290 kg tömegű rozsdamentes acélból készült kalapácsalakú nyeles eszköz a hússzeletek puhítására.
0,290 kg tömegű rozsdamentes acélból készült kalapácsalakú nyeles eszköz a hússzeletek puhítására.
0,290 kg tömegű rozsdamentes acélból készült kalapácsalakú nyeles eszköz a hússzeletek puhítására.
0,290 kg tömegű rozsdamentes acélból készült kalapácsalakú nyeles eszköz a hússzeletek puhítására.
Rozsdamentes húsklopfoló 22 cm
húsverő, húslazító, húsverő kalapács, multifunkciós klopfoló
Ár:
4.450 Ft
Cikkszám:
CZ484913-BQT
Vonalkód:
8591022484913
Súly:
29 dkg
Szélesség:
5.50 cm
Hosszúság:
22 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Rozsdamentes húsklopfoló 22 cm beszerzése a legjobb választás. A hús szövetek lazítására, roncsolására szolgál. A sűrűn tüskézett oldala a hús szövetek roncsolására szolgál. Mosogatógépbe rakható.

Részletes méretleírás:
Klopfoló feje:
- fejméret: 4×4 cm
- szélessége a két fejjel: 5,50 cm
- tömeg: 0,290 kg
Hosszúság nyéllel: 22 cm

Erdélyi fatányéros

Hozzávalók:
 25 dkg sertéskaraj
 25 dkg borjúcomb
 25 dkg bélszín
 15 dkg füstölt szalonna
 10 dkg zsír
 80 dkg főtt burgonya
 só ízlés szerint

Elkészítése:
Mindegyik húsból négy szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük (klopfoljuk), megsózzuk és lisztbe mártjuk. Serpenyőben kevés zsírt hevítünk és a hússzeleteket beletéve szép pirosra sütjük. Ez után a visszamaradt zsírban megsütjük a bevagdosott szalonnaszeleteket úgy, hogy ropogósra süljenek.
Utoljára az ízes szalonnazsírba tesszük a karikákra szelt főtt burgonyát, és erős tűzön megpirítjuk.
A tál szegélyét idénysalátákkal körberakjuk, közepébe helyezzük el a pirított burgonyát, amelyre ráhelyezzük a frissen sütött hússzeleteket, tetejére téve a szalonna kakastaréjokat.
Úgy is variálhatjuk, hogy bélszín helyett borjúmájat használunk, és nem csak lisztbe mártva sütjük a húsokat; a borjút kirántva, a karajt párizsi szeletnek panírozva, a májat lisztbe mártva sütjük ki. Tálaláskor a krumpli mellett párolt rizsből kis félgömböket formázhatunk, káposztasalátával, csemege uborkával, almapaprikával, céklával szegélyezzük.
Konyhai segédeszköz
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen
Szín:Világosszürke

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek