- Főoldal
- Termékcsoportok
- Klopfoló - Húsklopfoló - Rostlazító
- Rozsdamentes húsklopfoló 22 cm
Rozsdamentes húsklopfoló 22 cm
Rozsdamentes húsklopfoló 22 cm
húsverő, húslazító, húsverő kalapács, multifunkciós klopfoló
Ár:
4.450 Ft
Cikkszám:
CZ484913-BQT
Vonalkód:
8591022484913
Gyártó:
Súly:
29 dkg
Szélesség:
5.50 cm
Hosszúság:
22 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Rozsdamentes húsklopfoló 22 cm beszerzése a legjobb választás. A hús szövetek lazítására, roncsolására szolgál. A sűrűn tüskézett oldala a hús szövetek roncsolására szolgál. Mosogatógépbe rakható.
Részletes méretleírás:
Klopfoló feje:
- fejméret: 4×4 cm
- szélessége a két fejjel: 5,50 cm
- tömeg: 0,290 kg
Hosszúság nyéllel: 22 cm
Erdélyi fatányéros
Hozzávalók:
25 dkg sertéskaraj
25 dkg borjúcomb
25 dkg bélszín
15 dkg füstölt szalonna
10 dkg zsír
80 dkg főtt burgonya
só ízlés szerint
Elkészítése:
Mindegyik húsból négy szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük (klopfoljuk), megsózzuk és lisztbe mártjuk. Serpenyőben kevés zsírt hevítünk és a hússzeleteket beletéve szép pirosra sütjük. Ez után a visszamaradt zsírban megsütjük a bevagdosott szalonnaszeleteket úgy, hogy ropogósra süljenek.
Utoljára az ízes szalonnazsírba tesszük a karikákra szelt főtt burgonyát, és erős tűzön megpirítjuk.
A tál szegélyét idénysalátákkal körberakjuk, közepébe helyezzük el a pirított burgonyát, amelyre ráhelyezzük a frissen sütött hússzeleteket, tetejére téve a szalonna kakastaréjokat.
Úgy is variálhatjuk, hogy bélszín helyett borjúmájat használunk, és nem csak lisztbe mártva sütjük a húsokat; a borjút kirántva, a karajt párizsi szeletnek panírozva, a májat lisztbe mártva sütjük ki. Tálaláskor a krumpli mellett párolt rizsből kis félgömböket formázhatunk, káposztasalátával, csemege uborkával, almapaprikával, céklával szegélyezzük.
Részletes méretleírás:
Klopfoló feje:
- fejméret: 4×4 cm
- szélessége a két fejjel: 5,50 cm
- tömeg: 0,290 kg
Hosszúság nyéllel: 22 cm
Erdélyi fatányéros
Hozzávalók:
25 dkg sertéskaraj
25 dkg borjúcomb
25 dkg bélszín
15 dkg füstölt szalonna
10 dkg zsír
80 dkg főtt burgonya
só ízlés szerint
Elkészítése:
Mindegyik húsból négy szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük (klopfoljuk), megsózzuk és lisztbe mártjuk. Serpenyőben kevés zsírt hevítünk és a hússzeleteket beletéve szép pirosra sütjük. Ez után a visszamaradt zsírban megsütjük a bevagdosott szalonnaszeleteket úgy, hogy ropogósra süljenek.
Utoljára az ízes szalonnazsírba tesszük a karikákra szelt főtt burgonyát, és erős tűzön megpirítjuk.
A tál szegélyét idénysalátákkal körberakjuk, közepébe helyezzük el a pirított burgonyát, amelyre ráhelyezzük a frissen sütött hússzeleteket, tetejére téve a szalonna kakastaréjokat.
Úgy is variálhatjuk, hogy bélszín helyett borjúmájat használunk, és nem csak lisztbe mártva sütjük a húsokat; a borjút kirántva, a karajt párizsi szeletnek panírozva, a májat lisztbe mártva sütjük ki. Tálaláskor a krumpli mellett párolt rizsből kis félgömböket formázhatunk, káposztasalátával, csemege uborkával, almapaprikával, céklával szegélyezzük.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Világosszürke |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*