- Főoldal
- Termékcsoportok
- Kések - Vágóeszközök
- Uzsonnázó kés hosszú sima pengével
Uzsonnázó kés hosszú sima pengével
Leírás
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 8 cm; - markolat: 9,5 cm
- szélesség: - penge: 1,5 cm; - markolat: 1,5 cm
- tömeg: 0,020 kg
Erdélyi füstölt kolbász
Hozzávalók:
2,5 kg sertéshús
70 dkg marhahús
2 nagy fej fokhagyma
5 g őrölt fekete bors
1 evőkanál csípős fűszerpaprika
1 evőkanál édes-nemes fűszerpaprika
5 dkg só
5 g szárított csombor (Borsika fű)
Elkészítése:
A húsokat mosás és lecsöpögtetés után nagyobb darabokra szeleteljük és együttesen ledaráljuk. A tisztított fokhagymát összezúzzuk, majd az ízesítőkkel, kevés vízzel együtt a húshoz adva alaposan összedolgozzuk úgy, hogy könnyen bélbe tölthető legyen. Lecsöpögtetés után füstöltjük.
Frissen sütve burgonyapürével tálaljuk. Vörös bor illik hozzá.
Paraméterek
Evőeszköz - Tálalóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |