- Főoldal
- Termékcsoportok
- Kések - Vágóeszközök
- Szeletelőkés 20 cm-es
Szeletelőkés 20 cm-es
Szeletelőkés 20 cm-es
Tramontina kés, konyhai kés, vágókés, fanyelű kés, aprítókés
Ár:
3.250 Ft
Cikkszám:
BR003682-TRA
Gyártói cikkszám:
22950/108
Vonalkód:
7891112003682
Gyártó:
Súly:
15 dkg
Hosszúság:
32 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Szeletelőkés 20 cm-es beszerzése a legjobb választás. Az anyaga acél penge. A markolata fa.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 20 cm; - nyél: 12 cm; - nyéllel+penge: 32 cm
- szélesség: - penge: 0-4 cm; - markolat: 3 cm (átmérő)
- tömeg: 0,15 kg
Francia hagymaleves
Hozzávalók:
3 fej közepes vöröshagyma
4 dkg vaj
1 liter csont lé vagy 2 (kettő) leveskocka
1 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt ementáli sajt
2 evőkanál liszt
szerecsendió
fehérbors
só ízlés szerint
4 szelet pirított kenyér
Elkészítése:
A megtisztított vöröshagymát felkarikázzuk, a fokhagymát finomra aprítjuk és a vajon mindkettőt arany barnára pirítjuk. Ezután liszttel megszórjuk, és folyamatos kevergetés mellett felöntjük a csont lével. Sóval, szerecsendióval, és borssal fűszerezzük, majd lassú tűzön puhára főzzük. A kenyér héját levágjuk, a szeleteket átlósan kettévágjuk, a sajttal megszórjuk és megpirítjuk. A levest forrón leveses csészékbe töltjük, tetejükre egy kevés reszelt sajtot és friss petrezselymet szórunk. A sajtos kenyérszeleteket a csészealjra helyezzük és így tálaljuk a levest.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 20 cm; - nyél: 12 cm; - nyéllel+penge: 32 cm
- szélesség: - penge: 0-4 cm; - markolat: 3 cm (átmérő)
- tömeg: 0,15 kg
Francia hagymaleves
Hozzávalók:
3 fej közepes vöröshagyma
4 dkg vaj
1 liter csont lé vagy 2 (kettő) leveskocka
1 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt ementáli sajt
2 evőkanál liszt
szerecsendió
fehérbors
só ízlés szerint
4 szelet pirított kenyér
Elkészítése:
A megtisztított vöröshagymát felkarikázzuk, a fokhagymát finomra aprítjuk és a vajon mindkettőt arany barnára pirítjuk. Ezután liszttel megszórjuk, és folyamatos kevergetés mellett felöntjük a csont lével. Sóval, szerecsendióval, és borssal fűszerezzük, majd lassú tűzön puhára főzzük. A kenyér héját levágjuk, a szeleteket átlósan kettévágjuk, a sajttal megszórjuk és megpirítjuk. A levest forrón leveses csészékbe töltjük, tetejükre egy kevés reszelt sajtot és friss petrezselymet szórunk. A sajtos kenyérszeleteket a csészealjra helyezzük és így tálaljuk a levest.
Paraméterek
Vágóeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Inox acél és fa markolat |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Nem |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*