Mágneses fali késtartó 28 cm

Hosszú és keskeny falra szerelhető tartószerkezet, melyről könnyen elérhetővé válnak a konyhakések.
Hosszú és keskeny falra szerelhető tartószerkezet, melyről könnyen elérhetővé válnak a konyhakések.
Hosszú és keskeny falra szerelhető tartószerkezet, melyről könnyen elérhetővé válnak a konyhakések.
Hosszú és keskeny falra szerelhető tartószerkezet, melyről könnyen elérhetővé válnak a konyhakések.
Mágneses fali késtartó 28 cm
fali késtartó, késtartó sin, falra szerelhető mágneses késtartó
Ár:
2.450 Ft
Cikkszám:
KP-28/03-FK
Gyártó:
Súly:
19 dkg
Szélesség:
3.35 cm
Hosszúság:
28 cm
Magasság:
1.30 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Mágneses fali késtartó 28 cm -es beszerzése a legjobb választás. Falra szerelhető hosszú két darab mágnes sín, egymással párhuzamosan műanyag házban, melynek segítségével könnyen elérhetővé válnak a gyakrabban használt konyhai kések, olló, vagy akár konzervnyitók is. Anyaga fém, műanyag és mágnes. Falra rögzíthető.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: 28 cm
- szelesség: 3,35 cm
- magasság: 1,30 cm
- tömeg: 0,190 kg

Babgulyás

Hozzávalók:
 70 dg tarkabab
 1 kg marha lábszár
 10 dkg zeller
 20 dkg sárgarépa
 3 dkg fokhagyma
 20 dkg vöröshagyma
 2 db babérlevél
 2 dkg só
 5 dkg fűszerpaprika
 3 dkg delikát
 20 dkg zsír
 5 dkg erős paprika krém  
 2 db tojás
 20 dkg liszt
 1 kávéskanál Borsika fű  
 50 dkg füstölt oldalas
 1 szál rozmaring (segíti a bélműködést)

Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát a zsíron  üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst. Addig kevergetjük, míg a húslevet enged. Ekkor lefedjük, és addig pároljuk, még a leve elfő. Félre húzzuk a láng fölül, meghintjük pirospaprikával és felengedjük vízzel, hogy ellepje és visszatesszük párolni, amíg a hús félig, megpuhul. Ha kell, közben pótoljuk a vizet. Ha a hús félig kész, hozzá adjuk a beáztatott babot felöntjük vízzel és hozzá adjuk a fűszereket. Addig főzzük még majdnem puha lesz. Ekkor Csipetkét rakunk  bele és készre főzzük. Ha kell, utána ízesítünk.

Borjúragu

Hozzávalók:
 10 dkg felkockázott, főtt borjúhús
 10 dkg felkockázott, főtt csirkemell
 10 dkg felkockázott, főtt sampinyongomba
 5 dkg felkockázott, füstölt marhanyelv, vagy gépsonka
 1 dkg vaj
 1 kis fej felkockázott hagyma
 1 púpozott evőkanálnyi liszt
 3,75 dl szárnyas húslé
 2,5 dl tejszín
 só
 fehérbors
 citromlé
 Worchester-szósz

Elkészítése:
Egy deka vajon egy kis fej kockára vágott hagymát üvegesre megfuttatunk, egy púpozott evőkanálnyi liszttel 10 percig kis lángon hevítjük (nem szabad, hogy megbarnuljon), majd ráöntjük a szárnyas alaplevet, s ezzel kb. húsz percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk az időközben felére befőzött tejszínt. Belekeverjük a felkockázott hozzávalókat is, majd felforrósítjuk, sóval, borssal, citromlével ízesítjük. Tálaláskor meglocsolhatjuk Worchester-szósszal is.
Előételként pirítóssal ajánlható, sós-borsos hirtelensült karajszeletre rágrillezve kiváló kiegészítő lehet, míg rizzsel, vagy burgonyakrokettel körítve önálló ételként is megállja a helyét.

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek