Fa kenyértartó 33×25×15 cm

Fa kenyértartó 33×25×15 cm
Fa kenyértartó 33×25×15 cm
Fa kenyértartó 33×25×15 cm
Fa kenyértartó 33×25×15 cm
Fa kenyértartó 33×25×15 cm
Fa kenyértartó 33×25×15 cm
kenyértároló, redőnyös kenyértartó, kenyértartó doboz, dobozos kenyértartó
Ár:
11.250 Ft
Cikkszám:
HU900435
Gyártói cikkszám:
RS-10710
Vonalkód:
5999564900435
Súly:
1.65 kg
Ürtartalom:
6 l
Szélesség:
25 cm
Hosszúság:
32 cm
Magasság:
15.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Mennyiség:
db

A fa kenyértartó 33×25×15 cm gyakorlatias, könnyen tisztítható. Keményfából készült konyhai redőnyös tároló eszköz, amely a szeletelt, vagy a megkezdett kenyér tárolására, puhán tartására alkalmas. Meggátolja a kenyér kiszáradását, megvédi a portól, fénytől és netalán a konyhába bekerült bogaraktól. Ellensége a nem tisztán-tartás és a nagyon dohos helység.

Részletes méretleírás:
- hosszúság belső: 28,50 cm; - külső:32 cm
- szélesség belső: 20 cm; - külső: 25 cm
- magasság: 21,50 cm; - hasznos magasság: 25 cm
- tömeg: 1,655 kg

Burgonyás házikenyér

Hozzávalók:
 30-40 dkg főtt, áttört burgonya
 1 kg finomliszt
 4 dkg élesztő
 3 dkg só
 5-6 dl víz
 1 dl olaj
 1 evőkanál cukor
 1 evőkanál tejpor

Elkészítése:
A burgonyát alaposan megtisztítjuk, megmossuk és héjában, sós vízben puhára főzzük. A puhára főzött burgonyát meghámozzuk, és még melegen áttörjük. Hagyjuk kihűlni, és utána a langyos átszitált liszttel egy nagyobb méretű tálban összedolgozzuk. Az élesztőt 1 dl vízzel, a cukorral és a tejporral összekeverjük és kelni hagyjuk 10-15 percig. Ezután ráöntjük a burgonyás lisztre és összedolgozzuk a megkelt élesztővel. Vízben feloldjuk a sót, fokozatosan hozzáöntjük a liszthez és megkezdjük a dagasztást. A dagasztás végén a tésztába beledolgozzuk az olajt. Akkor lesz jó a tészta, ha kezünkről és az edény oldaláról könnyen elválik, és az állománya közepesen kemény.
A tésztából cipót formázunk, a tetejét meglisztezzük, konyharuhával letakarjuk, közepesen meleg helyre tesszük, és 3 órát kelesztjük. Ez után ismét átgyúrjuk, tetszés szerint formázzuk, tepsibe helyezzük, majd 60 percig pihentetjük. Ez után tojással megkenjük, 3-4 helyen késsel bevágjuk és közepes erősségű tűzön 50-60 percig lassan sütjük.

Konyhai segédeszköz
Anyag összetétele:Bükkfa
Hosszúság belső:28.50 cm
Hosszúság külső:32.00 cm
Magasság belső:11.50 cm
Magasság külső:15.50 cm
Mosogatógépbe mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak