Rozsdamentes hentesbárd 30 cm

Az egyik oldalán fejszeszerű, míg a másik felén részben egyenes vastag felületű nyeles vágóeszköz.
Az egyik oldalán fejszeszerű, míg a másik felén részben egyenes vastag felületű nyeles vágóeszköz.
Az egyik oldalán fejszeszerű, míg a másik felén részben egyenes vastag felületű nyeles vágóeszköz.
Az egyik oldalán fejszeszerű, míg a másik felén részben egyenes vastag felületű nyeles vágóeszköz.
Az egyik oldalán fejszeszerű, míg a másik felén részben egyenes vastag felületű nyeles vágóeszköz.
Rozsdamentes hentesbárd 30 cm
csontvágó bárd, aprító bárd, daraboló bárd
Ár:
18.990 Ft
Cikkszám:
BR009240-TRA
Gyártói cikkszám:
22234/106
Vonalkód:
7891112009240
Súly:
0.63 kg
Szélesség:
10 cm
Hosszúság:
30 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:

A Rozsdamentes hentesbárd 30 cm az egyik oldalon fejszeszerű, a másikon részben egyenes felülettel van ellátva. Anyaga nemesacél vagyis INOX a vágófelülete, impregnált fa a markolata. A sertés, a marha csontok, a szárnyasok és zöldségek darabolására alkalmas vágóeszköz.

Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 30 cm; - nyél nélkül: 16 cm
- vágólap szélesség: 8,50-10 cm között
- vágólap vastagság : 4,36 mm; - nyél vastagság: 20,41 mm
- tömeg: 0,630 kg

Bográcsgulyás

Hozzávalók:
 1,5 kg marhalábszár
 3 közepes fej hagyma
 5-7 szik fokhagyma
 1 csöves paprika
 25 dkg kolozsvári szalonna
 2 kisebb paradicsom
 3 nagyobb sárgarépa
 2 fehérrépa
 1 kg burgonya
- só, ízlés szerint
- darált bors, ízlés szerint
- darált édes-nemes pirospaprika, ízlés szerint
- őrölt kömény
- csipetkéhez liszt és tojás

Elkészítése:
A kolozsvári szalonnát kiolvasztjuk, a pörcöket kiszedjük és annak a zsírjában arany barnára pirítjuk a 3 közepes fejt hagymát, amit apróra vágunk.
A tűzről levesszük a bográcsot és belekeverünk 2-3 evőkanál édes-nemes pirospaprikát, majd a 2×2 cm-es kockákra vágott húst. Pirítjuk kb. 5 percig nagy lángon, majd felengedjük vízzel és vörösborral (három az egy arányba, háromnegyed liter víz egy negyed liter vörösbor) annyira, hogy bőven ellepje. Fűszerezzük őrölt köménnyel, sóval és borssal. Beletesszük az apróra vágott paradicsomot, a csöves paprikát és a fokhagymát. Amikor a hús már majdnem puha, akkor beletesszük a kockára vágott répát, burgonyát és a gyökeret is a bográcsba. Megint sózzuk, ha sótalanak találjuk (kicsit kóstolgatjuk). A legvégén beletesszük a csipetkét. Készre főzzük.

Megjegyzés:
Tehetünk bele hegyes erős paprikát is, de persze ahol gyerek van, vagy nem szeretik ott jobb ezt mellőzni.

Vágóeszköz
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel:30.00 cm
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Kapcsolódó termékek

Megnézett termékek