Rozsdamentes csontvágó bárd és húsklopfoló CH

Rozsdamentes csontvágó bárd és húsklopfoló CH
Rozsdamentes csontvágó bárd és húsklopfoló CH
Rozsdamentes csontvágó bárd és húsklopfoló CH
Rozsdamentes csontvágó bárd és húsklopfoló CH
Rozsdamentes csontvágó bárd és húsklopfoló CH
Rozsdamentes csontvágó bárd és húsklopfoló CH
húsverő, húslazító, klopfoló, húsverő kalapács, hús klopfoló, multifunkciós klopfoló
Ár:
5.990 Ft
Cikkszám:
KP-09/04-27-CH
Gyártó:
Súly:
47.50 dkg
Hosszúság:
27 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy csontvágó bárd és húsklopfoló beszerzése a legjobb választás. Anyaga rozsdamentes acél.

Részletes méretleírás:
- klopfoló fej: 4×3 cm
- vágófelület: 6,5 cm
- klopfoló fej+bárd: 9,5 cm; - nyéllel: 27 cm
- klopfoló szélesség: 4 cm
- vastagsága: 2 cm
- tömege: 0,475 kg

Szarvas gulyásleves

Hozzávalók:
 60 dkg szarvashús (lábszár)
 60 dkg burgonya
 10 dkg zsír, vagy olíva olaj
 10 dkg hagyma
 8 dkg paradicsom
 1 zöldpaprika (télen 2 evőkanál lecsó)
 2 dkg fűszerpaprika
 csipetke
 2 gerezd fokhagyma
 1 babérlevél
 só ízlés szerint
 1 kiskanál petrezselyemzöld

Elkészítése:
A szarvashúst kockákra vágjuk. A zsírban, vagy olajban megpirítjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd beletesszük a paprikát. Elkeverjük, majd rádobjuk a húst, sózzuk és tovább pirítjuk. Néhány perc múlva hozzáadjuk a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és nagyon kevés vizet, majd lefedve kis lángon pároljuk. Időnként megkeverjük, és kevés vizet öntünk utána. Fél óra múlva hozzátesszük a krumplit, a zöldpaprikát és a paradicsomot (ezek mindegyike kockákra van vágva). Felöntjük 1,5 liter vízzel és készre főzzük. Az utolsó 10 percben belefőzzük a csipetkét. Megszórjuk zöldpetrezselyemmel és forrón tálaljuk.
Konyhai segédeszköz
Anyag összetétele:18/10-es króm-nikkel nemesacél
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógépbe mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak