- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hámozók - Szeletelők
- V-gyalu zöldségszeletelő cserélhető munkapadokkal S
V-gyalu zöldségszeletelő cserélhető munkapadokkal S
Leírás
Figyelem! - Borotva éles, ezért könnyen sérülést okozhat helytelen használata esetén. Gyerekek elől elzárandó.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - munkapad 35 cm
- szélesség belső munkafelület: 10,5 cm; - külső: 12 cm
- magasság: 2 cm; - toló-védő kocsival: 8 cm
- tömeg: 0,285 kg
- attól függően, hogy melyik sínpárba helyezzük a munkapadot 1,5 illetve 5 mm-es vastagságot gyalul.
- kettő cserélhető keresztkéses munkapad a tartozék. Az egyik 3×3 mm hasábot vagy csíkokat készít, a másik 7×7 mm-es hasábot.
Tejfölös - majonézes káposztasaláta
Hozzávalók: (4 adag)
egy fél fej káposzta
2 db sárgarépa
15 dkg sajt (reszelt)
10 evőkanál majonéz
10 evőkanál tejföl
1 teáskanál balzsamecet
1 teáskanál cukor (ízlés szerint)
só ízlés szerint
1 teáskanál bors (őrölt)
Elkészítése:
A káposztát legyaluljuk, besózzuk. Negyed órára félre tesszük.
A sárgarépát zsülienre vágjuk. A sajtot lereszeljük a nagyobb lyukú reszelővel. A káposztából kicsit kinyomjuk a levet. Hozzákeverjük a sárgarépát, a sajtot. Végül hozzákeverjük a majonézt, a tejfölt, a balzsamecetet. Rászórjuk a cukrot és a borsót. Az egészet jól átkeverjük, és lehűtjük.
Paraméterek
Gyalu - Szeletelő | |
Anyag összetétele: | Acélpenge és bakelit |
Szélesség belső: | 10.50 cm |
Szélesség külső: | 12.00 cm |
Két betétes: | Igen |
Három késes: | Igen |
Mosogatógépbe mosható: | Igen |
Szín: | Sárga |