- Főoldal
- Termékcsoportok
- Hámozók - Szeletelők
- Uborkaszeletelő, uborkavágó PL
Uborkaszeletelő, uborkavágó PL
Leírás
Figyelem: - Különböző színekben van forgalomban, de a színeket nem mindig tudjuk garantálni.
Uborka, répa, hagyma, petrezselyem, sajt, krumpli (krumpli chips), citromhéj stb. szeletelésére, gyalulására, forgácsolására alkalmas eszköz. Mosogatógépbe nem mosható.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 18,5 cm
- szélesség: 7,5 cm; - vágó felület: 6 cm
- vastagság: 0,9 cm
- tömeg: 0,035 kg
Paradicsomsaláta
Hozzávalók:
4 személy részére:
0,50 kg paradicsom
só, bors ízlés szerint
1 fej hagyma
2-3 evőkanál olaj
1-2 evőkanál ecet
kb. fél teáskanál cukor
snidling, esetleg majoránna és bazsalikom
Elkészítése:
A paradicsomokat megmossuk, szárukat eltávolítjuk, nyolcfelé, vagy szeletekre vágjuk. Tálba tesszük, megsózzuk, és egy ideig állni hagyjuk. Ezalatt a hagymát finomra vágjuk, összekeverjük a sóval, borssal, olajjal, ecettel és cukorral, valamint az apróra vágott snidlinggel, esetleg a majoránnával és a bazsalikommal (aki szereti, egy kis vizet is tehet hozzá). Az öntetet a paradicsomra öntjük, salátás villával finoman összekeverjük, úgy hogy ne törjön össze. Azonnal tálaljuk.
Megjegyzés:
Keverhetünk hozzá vékonyra vágott ecetes uborkát is, és snidling helyett ízesíthetjük petrezselyemmel is.
Paraméterek
Gyalu - Szeletelő | |
Anyag összetétele: | Műanyag |
Egy késes: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógépbe mosható: | Nem |