Padlizsán vágó fakés

Bükkfából készült 22 cm hosszú vágófelületű, 9 cm széles bárdalakú vágóeszköz 12 cm-es markolattal.
Bükkfából készült 22 cm hosszú vágófelületű, 9 cm széles bárdalakú vágóeszköz 12 cm-es markolattal.
Bükkfából készült 22 cm hosszú vágófelületű, 9 cm széles bárdalakú vágóeszköz 12 cm-es markolattal.
Bükkfából készült 22 cm hosszú vágófelületű, 9 cm széles bárdalakú vágóeszköz 12 cm-es markolattal.
Bükkfából készült 22 cm hosszú vágófelületű, 9 cm széles bárdalakú vágóeszköz 12 cm-es markolattal.
Padlizsán vágó fakés
vinetevágó fakés, padlizsánkés, vinetekés
Ár:
1.990 Ft
Cikkszám:
RO022134-GYL
Vonalkód:
5944444022134
Súly:
16.50 dkg
Szélesség:
9 cm
Hosszúság:
34 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

Egy Padlizsánvágó fakés, padlizsánkés, vinetekés beszerzése a legjobb választás. Gondosan válogatott, kiváló minőségű bükkfából készült és méhviasszal van kezelve. Tisztítása kézi mosogatással. Langyos csapvízzel, szivaccsal le kell mosni, majd szárazra törölni. Fontos, hogy ne legyen sokáig vízbe és soha ne tegyük mosogató gépbe. Javasolt az időnkénti olívaolajos áttörlés, kizárólag élelmiszerhez engedélyezett olajjal szabad kezelni.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: - vágófelület: 22 cm; - nyél+vágófelület: 34 cm
- szélesség: - elöl: 9 cm; - markolatnál: 5 cm
- anyagvastagság: - 0,97 cm
- tömeg: 0,165 kg

Padlizsánkrém (vinetekrém) erdélyiesen

Hozzávalók:
4 db nagyobb padlizsán (hosszúkás, fényes)
1,5 nagy fej vöröshagyma
2 dl napraforgó olaj, vagy olíva olaj
só, frissen őrölt bors, ízlés szerint

Elkészítése:
A padlizsánokat parázson, vaslapon vagy kerti sütőlapon megsütjük. Fontos! A padlizsánokat nem szurkáljuk meg, hanem minél magasabb hőfokon sütjük, és közben forgatjuk. Amikor minden oldala megpuhult, levesszük, egy tálba helyezzük és hagyjuk kihűlni, majd lepucoljuk a héját. A megpucolt padlizsánokat egy enyhén döntött vágódeszkára helyezzük és hagyjuk, hogy jól folyón ki a leve. Ez azért kell, hogy ne legyen a krémünk keserű. A megpucolt padlizsánokat fakéssel nagyon finomra (fémmel nem szabad érintkezzen, mert megbarnul) összeaprítjuk, és egy tálba tesszük, sózzuk, borsózzuk, majd összekeverjük a minél apróbbra vágott vöröshagymával. Folyamatos kevergetés mellett mintha majonézt készítenénk, hozzáadagoljuk az étolajat és addig keverjük, míg fel nem veszi az étolajat. Amikor már szép könnyű, habos a krém, akkor van készen. Ezután hűtőbe tesszük, és hagyjuk összeérni. Paradicsomkarikákkal díszítjük, és pirított kenyérrel fogyasztjuk.
Figyelem! - Nagyon fontos, hogy hirtelen kell megsütni a padlizsánokat, és nem szabad túlsütni, mert barna és keserű lesz. A füstös ízét így is megkapja.

Vágóeszköz
A termék anyag összetétele:Bükkfa
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel:34.00 cm
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek