Két késes káposztagyalu kocsis R

Két késes káposztagyalu kocsis R
Két késes káposztagyalu kocsis R
Két késes káposztagyalu kocsis R
Két késes káposztagyalu kocsis R
Két késes káposztagyalu kocsis R
Két késes káposztagyalu kocsis R
kocsis káposztagyalu, káposztagyalu fogóval
Ár:
8.990 Ft
Cikkszám:
HU138645
Súly:
1.44 kg
Szélesség:
20 cm
Hosszúság:
60 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
6 hónap
Átlagos értékelés:
A két késes káposztagyalu kocsis munkafelület fa, vágó szerkezete a penge, acélkés. Tök és káposztafélék gyalulására, forgácsolására alkalmas vágóeszköz.
Figyelem! - a vágó pengék gyárilag nincsenek kiélezve, megélezve azért, hogy csomagolás és szállítás közben ne okozhassanak balesetet. A pengéket csavarral rögzítették, könnyen eltávolíthatóak és élezhetőek. Használatba vétel előtt ajánlott megélezni és akkor is mikor érezzük, hogy veszített élességéből, nem úgy vág a gyalunk, ahogy kellene.

Részletes méretleírás:
- teljes hosszúság: 58 cm, ebből a munkafelület: 45 cm; - a markolat: 13 cm
- szélesség belső: 16 cm; - külső: 20 cm
- vastagság: 3,5 cm; - csúszda: 1,5 cm
- tömeg: 1 kg
- vágó penge szám: 2 db
Kocsi méretek:
- hosszúság belső: 16 cm; - külső: 18 cm
- szélesség belső: 14,5 cm; - külső: 16,5 cm
- magasság: 5,5 cm

Sarvalt káposzta

Erdélyi különlegesség, bátran ajánlom mindenkinek, mert egy finom káposztasaláta. előnye, hogy nincs benne tartósítószer, ecet és nem hő kezelt. Magas a C-vitamin és ásványi só tartalma, 3-4 nap alatt elkészül és sok különleges erdélyi különlegességnek az alapanyaga nem beszélve arról, hogy savanyúságként csemege különlegesség!

Hozzávalók:
 káposzta
 só
 kapor
 csombor
 víz

Elkészítése:
Egy az 5 literes dunsztos üveghez 2 nagy fej káposzta. A külső leveleit leszedjük, kettőbe vagy négybe vágjuk és legyaluljuk vagy lereszeljük ízléstől függően.
Az üveg aljára 3-4 szál csombort (borsikafű, bécsi rozmaring) és 1 kis csokor kaprot teszünk egészben. Rátesszük a reszelt vagy gyalult káposztát. Feltöltöttjük hideg sós vízzel, hogy ellepje. Egy és fél kanál sót adunk minden liter vízhez, jól elkeverjük, és addig ismételjük, amíg el nem lepi a káposztát. A tetejére ismét 3-4 szál csombor és egy kis csokor kaprot teszünk. Fél zsemlét vagy kis darabka kenyeret teszünk a tetejére, amit másnap vagy harmadnap leveszünk róla.
Egy fedővel vagy kis tányérral lefedjük a dunsztosüveget és egy tálcára vagy lábasba téve és kiteszünk a napra. 3-4 nap szükséges a beéréshez. Ha kész, egy nagyon kellemes ízű savanyított káposztát kapunk, aminek a leve is „orvosság”.
A csombor kihagyhatatlan, mert az adja a különleges ízét az egésznek, no meg a kapor. Semmi más fűszer nem kell bele.
Gyalu - Szeletelő
Anyag összetétele:Bükkfa és acélpenge
Két késes:Igen
Mosogatógépbe mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak