Fa gyúrótábla 80×60 cm

Fa gyúrótábla, nyújtódeszka 80×60×1,70 cm-es, ütközőkkel, tömege 3,20 kg, anyaga keményfa
Fa gyúrótábla, nyújtódeszka 80×60×1,70 cm-es, ütközőkkel, tömege 3,20 kg, anyaga keményfa
Fa gyúrótábla, nyújtódeszka 80×60×1,70 cm-es, ütközőkkel, tömege 3,20 kg, anyaga keményfa
Fa gyúrótábla 80×60 cm
gyúródeszka, nyújtódeszka, lapító, fa gyúrólap
Ár:
12.650 Ft
Cikkszám:
HU138027
Vonalkód:
5999559138027
Súly:
3.20 kg
Szélesség:
60 cm
Hosszúság:
80 cm
Magasság:
1.75 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:

A Fa gyúrótábla 80×60 cm egy-egy ütközővel van felszerelve mindkét oldalán. Az egyik a tábla megtartására szolgál, hogy ne csúszkáljon a munkapadon (asztalon), a másik a nyújtófa megtartására, hogy ne guruljon le a gyúrótábláról. Húst, csontot, zöldséget ne daraboljunk, nem darabolásra van kialakítva. Anyaga keményfa, magyar kisiparos által kézzel és géppel megmunkált egyedi darab, ezért két azonos formátumú tábla között minimális, az-az csekély méretkülönbség előfordulhat.
Figyelem: - A feltüntetett szélességi, hosszúság, magassági (vastagság) méretek 5-20 milliméterrel eltérhetnek gyúrótáblánként egymástól negatív vagy pozitív irányba, ami a tömeget is befolyásolja. Ennek oka a gazdaságos anyagkihasználásból adódik.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 80 cm
- szélesség: 60 cm
- magasság (vastagság) ütközővel: 4,10 cm; - ütköző nélkül: - 1,75 cm
- tömeg: 3,20 kg
 
Töltött fonott kalács recept

Hozzávalók:
 40 dkg rétesliszt
 5 dkg porcukor
 2 db egész tojás
 5 dkg margarin
 2 dkg élesztő
 csipetnyi só
A töltelékhez:
 15 dkg darált mák
 1 dl tej
 1 evőkanál citromlé
 5 dkg mazsola
 10 dkg mandula

Elkészítése:
Az átszitált langyos liszthez hozzáadjuk a porcukrot, a tojást, a sót és összekeverjük. Közben az élesztőt langyos tejben megkelesztjük, majd a liszttel összedolgozzuk. Letakarva, meleg helyen 50-60 percig kelesztjük. Ezután a tésztát lisztezett gyúródeszkára borítjuk, lazán átgyúrjuk. Körülbelül 2 cm vastagságú téglalap alakúra nyújtjuk. Két szélét 2 cm szélességben párhuzamosan bevágjuk körülbelül a tészta egyharmad részéig. A középső csíkra a tölteléket helyezzük. A tésztacsíkokat úgy hajtjuk rá, mintha fonatot készítenénk, és a kizsírozott tepsibe fektetjük. Az így elkészített tésztát 20 percig pihentetjük. Majd a tetejét- tojássárgájával megkenjük, és vágott mandulával megszórjuk. Előmelegített sütőben, közepes tűzön, körülbelül 45-50 perc alatt szép pirosra sütjük.

Fatermék
A termék anyag összetétele:Kemény fa
Minimum magasság:1.75 cm
Maximum magasság:4.10 cm

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek