- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Zománcozott öntöttvas lábas 7 literes
Zománcozott öntöttvas lábas 7 literes
Zománcozott öntöttvas lábas 7 literes
magas lábas
Ár:
18.950 Ft
Cikkszám:
HU642863-ITL
Gyártói cikkszám:
12969
Vonalkód:
5999563642893
Gyártó:
Súly:
7.42 kg
Ürtartalom:
7 l
Magasság:
18 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Zománcozott öntöttvas lábas 7 literes beszerzése a legjobb választás. Anyaga vasöntvény kívül belül zománcozva. Mindennemű energiát felhasználó tűzhelyre kiváló paraméterekkel tervezett, és kivitelezett főzőedény. Használat után mossuk. Semleges folyékony mosószert használjunk és töröljük szárazra. Gáz, indukciós és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt kiváló hatásfokkal vehető igénybe. Mikrohullámú sütő kivételével minden tűzhely sütőjébe használható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
Figyelem, az űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 28 cm; - külső: 29 cm; - fülekkel: 36 cm
- magasság belső: 12 cm; - külső: 12,5 cm; - fedővel+fogó: 18 cm
- tömeg fedővel: 7,415 kg; - fedő nélkül: 5,220 kg; - fedő: 2,195 kg
- űrtartalom: 7 liter
Pusztapörkölt
Hozzávalók:
500 g sertéslapocka
50 g vöröshagyma
50 g sertés zsír vagy szalonna
1 gerezd fokhagyma
25 g pirospaprika
só ízlés szerint
törött bors, ízlés szerint
majoránna, ízlés szerint
500 g burgonya
2 dl fehér bor
150 g paradicsom
150 g zöldpaprika
Elkészítése:
A hozzávalók közt itt elsőnek a magyar pásztorok hagyományos ma is kapható és használatos főzőalkalmatosságát, a bográcsot kell említenünk. A szabad-tűz fölé akasztható, félgömb alakú vasedényben kell a pusztapörköltet készíteni főként azért, mert a szabad-tűz utánozhatatlanul finom ízt ad a benne fövő ételnek!
A húst kockákra vágjuk, a hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A bográcsban zsírt olvasztunk, az apró kockákra vágott hagymát megpirítjuk benne. Beletesszük a pirospaprikát, a húst, a hagymát és a többi fűszert, majd kevés vizet öntünk alá, és addig főzzük, amíg a hús puhulni kezd. Ekkor hozzáadjuk a meghámozott és kockákra vágott burgonyát, ráöntjük a bort, hozzáadjuk a felszeletelt zöldpaprikát, paradicsomot, és készre főzzük.
Figyelem, az űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 28 cm; - külső: 29 cm; - fülekkel: 36 cm
- magasság belső: 12 cm; - külső: 12,5 cm; - fedővel+fogó: 18 cm
- tömeg fedővel: 7,415 kg; - fedő nélkül: 5,220 kg; - fedő: 2,195 kg
- űrtartalom: 7 liter
Pusztapörkölt
Hozzávalók:
500 g sertéslapocka
50 g vöröshagyma
50 g sertés zsír vagy szalonna
1 gerezd fokhagyma
25 g pirospaprika
só ízlés szerint
törött bors, ízlés szerint
majoránna, ízlés szerint
500 g burgonya
2 dl fehér bor
150 g paradicsom
150 g zöldpaprika
Elkészítése:
A hozzávalók közt itt elsőnek a magyar pásztorok hagyományos ma is kapható és használatos főzőalkalmatosságát, a bográcsot kell említenünk. A szabad-tűz fölé akasztható, félgömb alakú vasedényben kell a pusztapörköltet készíteni főként azért, mert a szabad-tűz utánozhatatlanul finom ízt ad a benne fövő ételnek!
A húst kockákra vágjuk, a hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A bográcsban zsírt olvasztunk, az apró kockákra vágott hagymát megpirítjuk benne. Beletesszük a pirospaprikát, a húst, a hagymát és a többi fűszert, majd kevés vizet öntünk alá, és addig főzzük, amíg a hús puhulni kezd. Ekkor hozzáadjuk a meghámozott és kockákra vágott burgonyát, ráöntjük a bort, hozzáadjuk a felszeletelt zöldpaprikát, paradicsomot, és készre főzzük.
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*