- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Zománcozott fanyelű szeletsütő füllel 30 cm
Zománcozott fanyelű szeletsütő füllel 30 cm
Leírás
Figyelem! - űrtartalom = a sütőedény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 26 cm; - felső: 30 cm
- átmérő fül+nyél: 56 cm
- magasság: 5 cm
- tömeg: 0,670 kg
- űrtartalom: 3 liter
Fokhagymás tarja
Hozzávalók:
1 fej káposzta
3 evőkanál olívaolaj
2 teáskanál tengeri só
2 teáskanál ételízesítő
1 teáskanál bors
2 evőkanál ecet
1 mokkás cukor
10 szelet tarja
1 evőkanál tengeri só
1 evőkanál bors
2 evőkanál curry
2 fej fokhagyma
2,5 dl olívaolaj
Elkészítése:
A káposztát kettéhasítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. Forró olajban megdinszteljük, és közben apránként megsózzuk, ettől némi levet enged. Az íz világot fokozhatjuk némi borssal, ételízesítővel. Fedő alatt pároljuk, és ha szükséges, pici vizet adunk hozzá. Amikor a káposzta megpuhult, az ecetet és az édesítőszert keverjük hozzá és még pár percig főzzük. A hússzeletek mindkét oldalát kissé megklopfoljuk, széleit fél-fél centire bevagdaljuk. A fokhagymát fokhagymanyomón áttörjük, aztán körülbelül egy teáskanálnyi olívaolajjal, kis tálkában alaposan összekeverjük addig, amíg majonézszerűen össze nem áll. A hússzeletek mindkét oldalát sóval, borssal, curryvel alaposan befűszerezzük, majd a fokhagyma masszával bekenjük. Forró olajban sütjük meg a hús mindkét oldalát, fedő alatt.
Paraméterek
Szeletsütő | |
Átmérő alsó: | 26.00 cm |
Átmérő felső: | 30.00 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 56.00 cm |
Zománcozott: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógépbe mosható: | Igen |
Szín: | Mákos |