- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Rozsdamentes fazék üvegfedővel 14 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 14 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 14 literes
indukciós fazék, fazék fedővel
Ár:
15.990 Ft
Cikkszám:
A614756-14L
Gyártói cikkszám:
BL-1475
Vonalkód:
9120206914756
Gyártó:
Súly:
2.85 kg
Ürtartalom:
14 l
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy rozsdamentes fazék üvegfedővel 14 literes beszerzése a legjobb választás. Anyaga 18/10 króm-nikkel nemesacél, a fedő hőálló üveg. Szegecselt fülek az edényen, a fedőn lecsavarozhatóan rögzített fedő gomb található. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, vagyis gerjesztéses, halogén és fatüzelésű kályhán egyaránt használhatóak. Több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 30 cm; - külső: 31 cm; - fülekkel: 40 cm
- magasság belső: 21 cm; - külső: 21,5 cm; - fedővel: 27,5 cm
- tömeg fedő nélkül: 2,110 kg; - fedővel: 2,850 kg
- űrtartalom: 14 liter
Kocsonya elkészítési módja
Hozzávalók:
2 kg (sertésköröm, farok rész, fejrész, orr, sertésfül, csülök, bőrök)
0,50 kg sovány sertéscomb
2-3 fej hagyma
6-8 gerezd fokhagyma
1 szál sárgarépa
1 szál petrezselyem gyökér
1 evőkanál egész bors
só ízlés, szerint
paprika, ízlés szerint
Elkészítése:
Egy nagy fazékban odatesszük a megtisztított húsféléket, a zöldségekkel, a sóval és a fűszerekkel együtt és annyi hideg vizet töltünk rá, amíg tejesen ellepi egy jó ujjnyi magasan (adagonként körülbelül 4,5 dl). Kis lángon, hogy ne zubogjon, lassan puhára főzzük (3-4 óra). Kanállal kiveszünk egy kevés lét, és ha ujjunkat belemártva "ragacsos", akkor biztos, hogy zselatin használata nélkül is meg fog dermedni. A főtt húst kivesszük (kicsontozzuk) és mélytányérokba egyenlően szétosztjuk.
A levet lezsírozva rászűrjük a húsokra, és hideg helyre tesszük dermedni. Tetejét ízlés szerint megszórhatjuk piros paprikával, őrölt borssal, vagy kevés citromlét csepegtethetünk rá, illetve citromkarikával, petrezselyem zölddel díszíthetjük.
Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 30 cm; - külső: 31 cm; - fülekkel: 40 cm
- magasság belső: 21 cm; - külső: 21,5 cm; - fedővel: 27,5 cm
- tömeg fedő nélkül: 2,110 kg; - fedővel: 2,850 kg
- űrtartalom: 14 liter
Kocsonya elkészítési módja
Hozzávalók:
2 kg (sertésköröm, farok rész, fejrész, orr, sertésfül, csülök, bőrök)
0,50 kg sovány sertéscomb
2-3 fej hagyma
6-8 gerezd fokhagyma
1 szál sárgarépa
1 szál petrezselyem gyökér
1 evőkanál egész bors
só ízlés, szerint
paprika, ízlés szerint
Elkészítése:
Egy nagy fazékban odatesszük a megtisztított húsféléket, a zöldségekkel, a sóval és a fűszerekkel együtt és annyi hideg vizet töltünk rá, amíg tejesen ellepi egy jó ujjnyi magasan (adagonként körülbelül 4,5 dl). Kis lángon, hogy ne zubogjon, lassan puhára főzzük (3-4 óra). Kanállal kiveszünk egy kevés lét, és ha ujjunkat belemártva "ragacsos", akkor biztos, hogy zselatin használata nélkül is meg fog dermedni. A főtt húst kivesszük (kicsontozzuk) és mélytányérokba egyenlően szétosztjuk.
A levet lezsírozva rászűrjük a húsokra, és hideg helyre tesszük dermedni. Tetejét ízlés szerint megszórhatjuk piros paprikával, őrölt borssal, vagy kevés citromlét csepegtethetünk rá, illetve citromkarikával, petrezselyem zölddel díszíthetjük.
Paraméterek
Rozsdamentes edény | |
A termék anyag összetétele: | Króm-nikkel nemesacél 18/10% |
Átmérő belső: | 30.00 cm |
Átmérő külső: | 31.00 cm |
Indukciós: | Igen |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mércézett: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*