Rozsdamentes fazék üvegfedővel 10 literes

Rozsdamentes fazék üvegfedővel 10 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 10 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 10 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 10 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 10 literes
Rozsdamentes fazék üvegfedővel 10 literes
króm fazék, indukciós fazék, fazék üvegfedővel, fazék fedővel
Ár:
12.990 Ft
Cikkszám:
A914756-10L
Vonalkód:
9120206914756
Gyártó:
Súly:
2.22 kg
Ürtartalom:
10 l
Magasság:
20 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Mennyiség:
db
Vásároljon a Rozsdamentes fazék üvegfedővel 10 literes kínálatunkból! Anyaga 18/10 króm-nikkel nemesacél, a fedő hőálló üveg. Szegecselt fülek az edényen, a fedőn lecsavarozhatóan rögzített fedő gomb található. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, vagyis gerjesztéses, halogén és fatüzelésű kályhán egyaránt használhatóak. Több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.
Figyelem, űrtartalom = a fazék színültig töltve!

Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 26 cm; - külső: 27,8 cm; - fülekkel: 36 cm
- magasság belső: 20 cm; - külső: 20,7 cm; - fedővel: 25 cm
- tömeg fedővel: 2,215 kg; - fedő nélkül: 1,670 kg; - fedő: 0,545 kg
- űrtartalom: 10 liter

Csorba leves húsgombóccal (Ciorba de perisoare)

Hozzávalók:
 30 dkg zöldség (3 db sárgarépa (murok), 2 db petrezselyemgyökér)
 egy közepes méretű zeller
 egy közepes méretű karalábé
 egy negyed fej káposzta
 2 db közepes méretű krumpli (burgonya, pityóka)
 1 kötés petrezselyem zöld
 1 paprika (zöld vagy piros, de nem csípős)
 1 cukkini
 2 fej hagyma (az egyik a gombócba)
 zöld levelek: - 2 - 3 szál lestyán, petrezselyem, zeller, csombor
 ízlés szerint még tehetünk bele karfiolt, zöldborsót, zöldbabot
 2-3 paradicsom (paradicsomlé vagy paradicsom püré, ha nincs paradicsom)
 50 dkg sertéshús
 2 db tojás
 2 evőkanálnyi liszt,
 2 liter húslé
 4 dkg rizs
 egy késhegynyi bors
 egy mokkás kanálnyi darált pirospaprika (a húsgombócba)
 korpacibere (ha nincs citromlé vagy ecet)

Elkészítése:
A hozzávalókat felkockázzuk, 2 kanál olajon megdinszteljük. 2 l húslével felöntjük.
Amikor a zöldség majdnem puha, hozzáadjuk a gombócot, és lassú tűzön még kb. félórát főzzük. Ha kész, korpaciberével vagy citromlével (+ecet) savanyítjuk ízlés szerint. A gombócokhoz ledaráljuk a húst, hozzátesszük a rizst, a borsot, a darált pirospaprikát, a sót, a lisztet, a 2 db tojást egy evőkanálnyi reszelt hagymát és egy kávéskanálnyi apróra vágott petrezselyem zöldet majd jól összedolgozzuk. A masszából apró gombócokat formálunk, s azokat a levesbe főzzük. Lassan forraljuk, hogy a gombócok ne főjenek szét, majd hozzáadjuk az apróra vágott lestyánt és még kevés ideig együtt főzzük.
Rozsdamentes edény
Anyag összetétele:18/10-es króm-nikkel nemesacél
Átmérő:26.00 cm
Átmérő belső:26.00 cm
Átmérő külső:27.80 cm
Indukciós:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógépbe mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Akciós termékek

Kiszállítási idő és a szállítási díjak