- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós pároló edény 4 részes 3,50 literes
Indukciós pároló edény 4 részes 3,50 literes
Indukciós pároló edény 4 részes 3,50 literes
rozsdamentes pároló edény, zöldségpároló edény
Ár:
9.650 Ft
Cikkszám:
KP-15/48-22-PH
Gyártó:
Súly:
1.76 kg
Ürtartalom:
3.50 l
Magasság:
27 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Indukciós pároló edény 4 részes 3,50 literes beszerzése a legjobb választás. Anyaga 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél, üvegfedő, pont-hegesztett fülek az edényeken, a fedőn lecsavarozható fém gomb. Gáz, elektromos, indukciós, üvegkerámia, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. A több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Mosogatógépbe rakható. Figyelem, űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
A lábas adatai:
- átmérő belső: 22 cm; - külső: 23,5 cm; - fülekkel: 32 cm
- magasság belső: 10,5 cm; - külső: 11,5 cm; - fedővel: 16,5 cm
- tömeg fedővel: 1,165 kg; - fedő nélkül: 0,790 kg; - fedő: 0,375 kg
- űrtartalom: 3,50 liter
A pároló (fura-tolt) edények (2 db) adatai:
- átmérő belső: 22 cm; - külső: 23,5 cm; - fülekkel: 32 cm
- magasság belső: 8 cm; - külső: 8,5 cm
- tömeg: 0,300 kg; - furat átmérő: 0,035 cm
- űrtartalom: 2,50 liter
Az edény együttes adatai:
- magasság fedő nélkül: 22,5 cm; - fedővel: 27 cm
- tömeg fedővel: 1,755 kg; - fedő nélkül: 1,380 kg
Tárkonyos csirkeragu
Hozzávalók:
kb. 0,50 kg csirkemell
1 sárgarépa
1 fehérrépa
1-2 maroknyi zöldborsó
apróra vágott tárkony (min. 2 evőkanálnyi, de ízlés szerint)
2 dl tejszín
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
Elkészítése:
A csirkemelleket megmossuk, felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, apróra vágott tárkonnyal megszórjuk. A répákat megpucoljuk és felkarikázzuk. Beletesszük a csirkemelleket és a zöldségeket a párolóedénybe, és kb. 15 percig pároljuk. Közben a tejszínt fűszerezzük kevés sóval, borssal, tárkonnyal, kb. 1 evőkanál liszttel kikeverjük, és felforraljuk. Az elkészült csirkemellet és a zöldségeket a párolóedényből kiszedjük, és leöntjük a tárkonyos tejszínnel. Párolt rizzsel tálaljuk.
Részletes méretleírás:
A lábas adatai:
- átmérő belső: 22 cm; - külső: 23,5 cm; - fülekkel: 32 cm
- magasság belső: 10,5 cm; - külső: 11,5 cm; - fedővel: 16,5 cm
- tömeg fedővel: 1,165 kg; - fedő nélkül: 0,790 kg; - fedő: 0,375 kg
- űrtartalom: 3,50 liter
A pároló (fura-tolt) edények (2 db) adatai:
- átmérő belső: 22 cm; - külső: 23,5 cm; - fülekkel: 32 cm
- magasság belső: 8 cm; - külső: 8,5 cm
- tömeg: 0,300 kg; - furat átmérő: 0,035 cm
- űrtartalom: 2,50 liter
Az edény együttes adatai:
- magasság fedő nélkül: 22,5 cm; - fedővel: 27 cm
- tömeg fedővel: 1,755 kg; - fedő nélkül: 1,380 kg
Tárkonyos csirkeragu
Hozzávalók:
kb. 0,50 kg csirkemell
1 sárgarépa
1 fehérrépa
1-2 maroknyi zöldborsó
apróra vágott tárkony (min. 2 evőkanálnyi, de ízlés szerint)
2 dl tejszín
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
Elkészítése:
A csirkemelleket megmossuk, felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, apróra vágott tárkonnyal megszórjuk. A répákat megpucoljuk és felkarikázzuk. Beletesszük a csirkemelleket és a zöldségeket a párolóedénybe, és kb. 15 percig pároljuk. Közben a tejszínt fűszerezzük kevés sóval, borssal, tárkonnyal, kb. 1 evőkanál liszttel kikeverjük, és felforraljuk. Az elkészült csirkemellet és a zöldségeket a párolóedényből kiszedjük, és leöntjük a tárkonyos tejszínnel. Párolt rizzsel tálaljuk.
Paraméterek
Edény | |
A termék anyag összetétele: | Króm-nikkel nemesacél 18/10% |
Átmérő belső: | 22.00 cm |
Átmérő külső: | 23.50 cm |
Két betétes: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mércézett: | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*