- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós halsütő serpenyő grafit bevonattal
Indukciós halsütő serpenyő grafit bevonattal
Indukciós halsütő serpenyő grafit bevonattal
grafit bevonatos serpenyő, nyeles serpenyő, ovális serpenyő
Ár:
9.990 Ft
Cikkszám:
PL340603-AMB
Gyártói cikkszám:
34060
Vonalkód:
5904134340603
Gyártó:
Súly:
85 dkg
Ürtartalom:
2.46 l
Szélesség:
23 cm
Magasság:
4 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon az Indukciós halsütő serpenyő grafit bevonattal kínálatunkból! Anyaga alumínium ötvözetből kialakított alakzat acélbetétes aljjal. Belső felülete grafit bevonattal kezelt. Szilikon hatású fogantyúval (nyéllel) van felszerelve. Gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén, indukciós az-az gerjesztéses és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt jó hatásfokkal használható. Mosogatógépbe rakható.
Figyelem! - űrtartalma = az edény színültig töltve
Részletes méretleírás:
- átmérő: 34 cm
- szélesség: 23 cm; - nyéllel: 42 cm
- magasság: 4 cm
- tömeg: 0,850 kg
- űrtartalom: 2,46 liter
Sült aranymakréla (doráda) berlini burgonyasalátával recept
Hozzávalók kettő adaghoz:
- Sült hal
600 g hal (2 db aranymakréla)
1 teáskanál só
1 kávéskanál bors
2 szál rozmaring
1 db citrom
2 dl olívaolaj olaj (a sütéshez)
Burgonyasaláta
1 kg burgonya
1 evőkanál só
1 teáskanál őrölt fűszerkömény
2 közepes újhagyma
1 közepes alma (meghámozva, felkockázva)
1 dl kovászos uborka lé (vagy csemege)
3 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál mustár
2 teáskanál cukor
2 evőkanál almaecet
1 evőkanál tökmagolaj (tálaláshoz, elhagyható)
Elkészítése:
- A burgonyasaláta:
A burgonyát a sóval és a köménnyel puhára főzzük. Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd hámozzuk meg, és szeleteljük fel. Keverjük össze a többi hozzávalóval.
- A sült hal:
A halat irdaljuk be 1-2 cm mélyen. Sóval, rozmaringgal és borssal dörzsöljük be alaposan. Fontos, hogy a hal szoba-hőmérsékletű legyen, amikor sütjük. Felhevítjük az olajat egy serpenyőben, és mind a két oldalát 3-4 perc alatt aranybarnára sütjük. Ez a halfajta jól bírja a sütést, és nem esik szét.
Tálaláskor tehetünk tökmagolajat a burgonyára, citromot pedig a halra.
Figyelem! - űrtartalma = az edény színültig töltve
Részletes méretleírás:
- átmérő: 34 cm
- szélesség: 23 cm; - nyéllel: 42 cm
- magasság: 4 cm
- tömeg: 0,850 kg
- űrtartalom: 2,46 liter
Sült aranymakréla (doráda) berlini burgonyasalátával recept
Hozzávalók kettő adaghoz:
- Sült hal
600 g hal (2 db aranymakréla)
1 teáskanál só
1 kávéskanál bors
2 szál rozmaring
1 db citrom
2 dl olívaolaj olaj (a sütéshez)
Burgonyasaláta
1 kg burgonya
1 evőkanál só
1 teáskanál őrölt fűszerkömény
2 közepes újhagyma
1 közepes alma (meghámozva, felkockázva)
1 dl kovászos uborka lé (vagy csemege)
3 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál mustár
2 teáskanál cukor
2 evőkanál almaecet
1 evőkanál tökmagolaj (tálaláshoz, elhagyható)
Elkészítése:
- A burgonyasaláta:
A burgonyát a sóval és a köménnyel puhára főzzük. Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd hámozzuk meg, és szeleteljük fel. Keverjük össze a többi hozzávalóval.
- A sült hal:
A halat irdaljuk be 1-2 cm mélyen. Sóval, rozmaringgal és borssal dörzsöljük be alaposan. Fontos, hogy a hal szoba-hőmérsékletű legyen, amikor sütjük. Felhevítjük az olajat egy serpenyőben, és mind a két oldalát 3-4 perc alatt aranybarnára sütjük. Ez a halfajta jól bírja a sütést, és nem esik szét.
Tálaláskor tehetünk tökmagolajat a burgonyára, citromot pedig a halra.
Paraméterek
Serpenyő | |
A termék anyag összetétele: | Alumíniumötvözet vasbetéttel |
Átmérő: | 34.00 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 42.00 cm |
Grafitbevonatos: | Igen |
Tapadásmentes: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Világosszürke |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*