- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós halsütő serpenyő grafit bevonattal
Indukciós halsütő serpenyő grafit bevonattal
Leírás
Figyelem! - űrtartalma = az edény színültig töltve
Részletes méretleírás:
- átmérő: 34 cm
- szélesség: 23 cm; - nyéllel: 42 cm
- magasság: 4 cm
- tömeg: 0,850 kg
- űrtartalom: 2,46 liter
Sült aranymakréla (doráda) berlini burgonyasalátával recept
Hozzávalók kettő adaghoz:
- Sült hal
600 g hal (2 db aranymakréla)
1 teáskanál só
1 kávéskanál bors
2 szál rozmaring
1 db citrom
2 dl olívaolaj olaj (a sütéshez)
Burgonyasaláta
1 kg burgonya
1 evőkanál só
1 teáskanál őrölt fűszerkömény
2 közepes újhagyma
1 közepes alma (meghámozva, felkockázva)
1 dl kovászos uborka lé (vagy csemege)
3 evőkanál olívaolaj
1 teáskanál mustár
2 teáskanál cukor
2 evőkanál almaecet
1 evőkanál tökmagolaj (tálaláshoz, elhagyható)
Elkészítése:
- A burgonyasaláta:
A burgonyát a sóval és a köménnyel puhára főzzük. Hagyjuk egy kicsit kihűlni, majd hámozzuk meg, és szeleteljük fel. Keverjük össze a többi hozzávalóval.
- A sült hal:
A halat irdaljuk be 1-2 cm mélyen. Sóval, rozmaringgal és borssal dörzsöljük be alaposan. Fontos, hogy a hal szoba-hőmérsékletű legyen, amikor sütjük. Felhevítjük az olajat egy serpenyőben, és mind a két oldalát 3-4 perc alatt aranybarnára sütjük. Ez a halfajta jól bírja a sütést, és nem esik szét.
Tálaláskor tehetünk tökmagolajat a burgonyára, citromot pedig a halra.
Paraméterek
Serpenyő | |
A termék anyag összetétele: | Alumíniumötvözet vasbetéttel |
Átmérő: | 34.00 cm |
Hosszúság fülekkel vagy nyéllel: | 42.00 cm |
Grafitbevonatos: | Igen |
Tapadásmentes: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Világosszürke |