- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Indukciós fazék fedővel Qualum Basic bevonattal 2,50 literes
Indukciós fazék fedővel Qualum Basic bevonattal 2,50 literes
Leírás
Megjegyzés: - Bárminemű fém tárgyal, fém kanállal, fém villával, fém késsel a fazékba nem szabad nyúlni, mert megsérthetjük a bevonatot.
Figyelem! - űrtartalom = a edény színültig töltve
Figyelem! - Garanciát érvénytelenítő ok, (elveszti a garanciát) ha fém tárgyat használunk, úgy a főzésnél mint a tálalásnál!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 17,50 cm; - külső: 18,50 cm
- átmérő felső belső: 20 cm; - külső: 21,50; - fülekkel: 28,50 cm
- magasság belső: 8,50 cm; - külső: 9,50 cm; - fedővel: 13,50 cm
- tömeg fedővel: 1,18 kg; - fedő nélkül: 0,815 kg
- űrtartalom: 2,50 liter
Krumplis fasírt recept
Hozzávalók 6 adagra:
60 dkg darált sertéshús
30 dkg burgonya (főtt)
30 dkg kenyér (nem friss)
4 db tojás
só ízlés szerint
5 gerezd fokhagyma
bors, ízlés szerint
fűszerpaprika ízlés szerint
10 dkg zsemlemorzsa (szükség szerint)
2,5 dl napraforgó olaj (a sütéshez)
Elkészítése:
A kenyeret vízbe áztatjuk.
A húst tálba tesszük, hozzáreszeljük a főtt krumplit és belemorzsoljuk az alaposan kicsavart kenyeret.
Beleütjük a tojásokat, sózzuk, borssal, pirospaprikával fűszerezzük, a fokhagymát belepréseljük.
Összegyúrjuk, ha túl lágy, nem formázható, 1-2 maréknyi zsemlemorzsát adunk hozzá.
Kb. 1,5-2 cm magas, 6-8 cm átmérőjű gombócokat formálunk a keverékből és forró olajban pirosra sütjük mindkét felét.
Paraméterek
Fazék | |
Anyag összetétele: | Kovácsolt alumíniumötvözet |
Átmérő alsó belső: | 17.50 cm |
Átmérő alsó külső: | 18.50 cm |
Átmérő felső belső: | 20.00 cm |
Átmérő felső külső: | 21.50 cm |
Magasság belső: | 8.50 cm |
Magasság külső: | 9.50 cm |
Magasság fedővel: | 13.50 cm |
Grafitbevonatos: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Mikrohullámú sütőbe tehető : | Nem |
Mosogatógépbe mosható: | Igen |
Sütőbe tehető: | Igen |
Szín: | Piros - Fekete |