Rozsdamentes diódaráló BH-02

Munkapadra csavarral rögzíthető, hajtókarral működtethető szerkezet, gyűjtőgarattal, darálóbetéttel.
Munkapadra csavarral rögzíthető, hajtókarral működtethető szerkezet, gyűjtőgarattal, darálóbetéttel.
Munkapadra csavarral rögzíthető, hajtókarral működtethető szerkezet szétszerelve.
Munkapadra csavarral rögzíthető, hajtókarral működtethető szerkezet szétszerelve.
Munkapadra csavarral rögzíthető, hajtókarral működtethető szerkezet szétszerelve.
Rozsdamentes diódaráló BH-02
krómacél sajtdaráló
Ár:
9.990 Ft
Cikkszám:
RU082767
Gyártói cikkszám:
BH-02-522
Vonalkód:
4690317082767
Gyártó:
Súly:
0.51 kg
Magasság:
24 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Vásároljon a Rozsdamentes diódaráló BH-02 kínálatunkból! Anyaga krómacél. A hajtókar fogantyú markolata és a dióprés műanyag. A darálószerkezet 4 részből áll: - a daráló ház, a vágódob, a hajtókar és a dióprés. Rögzíthetősége csavaros. Alkalmas a csonthéjú gyümölcsök úgymint dió, mogyoró, a sajtok, zöldségek darálására és zsemlemorzsa készítésére.
Tisztítása: - hagyományos módon, semleges folyékony mosogatószerrel. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!
Mosogatógépbe nem mosható!

Részletes méretleírás:
- magasság: 24 cm
- dob átmérő átmérő: 8,50 cm
- dob hosszúság hosszúság: 8,20 cm
A garat méretei:
- hosszúság: 6,50 cm
- szélesség: 5,50 cm
- magassá: 3,50 cm
A hajtókar hosszúsága: 11,50 cm
A daráló tömege: 0,515 kg

Diós bejgli
 
Hozzávalók:
A tésztához:
 50 dkg sima liszt
 25 dkg margarin
 1 tojás
 2 tojás sárgája
 1 dl tej
 3 evőkanálnyi cukor
 2 dkg élesztő

A töltelékhez:
 70 dkg darált dió
 36 dkg cukor
 3,3 dl víz
 reszelt citromhéj
 szegfűszeg
 mazsola
 2 dkg vaj
 2 evőkanálnyi baracklekvár

A vízből és a cukorból - a citromhéjjal és a szegfűszeggel - főzzünk szirupot. Ha kész, keverjük el benne a diónyi vajat, és vegyük ki belőle a szegfűszeget. A dióhoz adjuk hozzá a mazsolát, öntsünk rá a forró szirupot, dolgozzuk össze a masszát (tegyük bele a baracklekvárt is) és hagyjuk kihűlni.
Az élesztőt a tejjel és a 3 evőkanálnyi cukorral futtassuk fel. Az átszitált lisztet dolgozzuk össze az elmorzsolt margarinnal, az elhabart tojásokkal, egy csipet sóval és az élesztős tejjel. A tésztát (pihentetni nem kell) osszuk 4 (négy) egyenlő részre, s az egyes cipókat nyújtsuk téglalap alakúra (kb. A/4-es méretűre).
A kihűlt (és ugyancsak kiadagolt) tölteléket kenjük egyenletesen a tésztalapokra. (Arra vigyázzunk, hogy a lap egyik hosszanti oldalán maradjon szabadon annyi tészta, amennyivel a tekercset majd le tudjuk ragasztani). a rövidebb oldalain kicsit hajtsuk vissza a tésztát, majd - a szabadon hagyottal szemközti oldalról kezdve - tekerjük fel. A bejgliket fektessük tepsibe (ne túl szorosan, mert nőni fog!), kenjük meg vékonyan az elhabart tojással, majd egy órára tegyük hideg helyre. Mielőtt a sütőbe kerül, több helyen szúrjuk át teljesen a tekercseket, hogy a képződő gőzök ne feszítsék majd szét.
A sütőt melegítsük 200 Celsius-fokra, tegyük bele a bejglit, s (ezt a hőmérsékletet tartva) 35-40 perc alatt süssük meg. A szeletelés előtt hagyjuk teljesen kihűlni.
Daráló
Egy betétes:Igen
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek