Rozsdamentes hentesbárd 39 cm

Rozsdamentes hentesbárd 39 cm
Rozsdamentes hentesbárd 39 cm
Rozsdamentes hentesbárd 39 cm
Rozsdamentes hentesbárd 39 cm
Rozsdamentes hentesbárd 39 cm
Rozsdamentes hentesbárd 39 cm
bárd, csontvágó bárd, aprító bárd, daraboló bárd
Ár:
7.850 Ft
Cikkszám:
HU205515-ITL
Gyártói cikkszám:
72008
Vonalkód:
5999541205515
Gyártó:
Súly:
0.62 kg
Szélesség:
10 cm
Hosszúság:
39 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Rozsdamentes hentesbárd 39 cm beszerzése a legjobb választás. Anyaga nemesacél vagyis INOX.

Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 39 cm; - nyél nélkül: 21 cm
- szélesség alsó: 10 cm
- vastagság: 3 mm
- tömeg: 0,615 kg

Sült oldalas 4 (négy fő részére)

Hozzávalók:
 1,50 kg sertésoldalas
 4 fej hagyma
 8 gerezd fokhagyma
 köménymag, ízlés szerint
 só
 bors
 6-8 evőkanál olíva olaj
 1-2 deciliter száraz fehérbor

Elkészítése:
A húst megmossuk, és nyolc darabba vágjuk. Egy hússütő (magas falu) tepsibe tesszük, alája öntünk hat - nyolc evőkanálnyi olíva olajt, a fehérbort, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk köménymaggal. A hagymákat megtisztítjuk, nyolcba vágjuk, és a hús mellé tesszük. Megtisztítjuk a fokhagymagerezdeket is és azokat is a tepsibe tesszük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A tepsit alufóliával lefedjük, és 45 percig sütjük a húsokat.
A 45 perc letelte után leszedjük a fóliát és addig sütjük, amíg a teteje szépen megpirul, közben megnézzük, hogy kell-e alá önteni egy kis vizet (bort). Amikor a felső oldaluk megpirult, megfordítjuk a húsokat és körülbelül további 15 perc alatt ropogósra sütjük a másik oldalukat is.  Krumplipürével, mustárral, savanyúsággal tálaljuk.
Vágóeszköz
Anyag összetétele:Rozsdamentes acél
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógépbe mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak

Megnézett termékek