Redőnyös fa kenyértartó 38×29 cm

Redőnyös fa kenyértartó 38×29 cm
Redőnyös fa kenyértartó 38×29 cm
Redőnyös fa kenyértartó 38×29 cm
Redőnyös fa kenyértartó 38×29 cm
Redőnyös fa kenyértartó 38×29 cm
Redőnyös fa kenyértartó 38×29 cm
kenyértartó doboz, fiókos kenyértartó, kenyértartó fából
Ár:
14.990 Ft
Cikkszám:
PL095383
Vonalkód:
5903456095383
Súly:
2.26 kg
Szélesség:
29 cm
Hosszúság:
38 cm
Magasság:
28 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-14 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Mennyiség:
db
A Redőnyös fa kenyértartó 38×29 cm gyakorlatias, formatervezett, vonzó a külseje, könnyen tisztítható a célszerűsége pedig vitathatatlan. Keményfából készült olyan konyhai eszköz, amely a szeletelt, vagy a megkezdett kenyér tárolására, puhán tartására alkalmas. Meggátolja a kenyér kiszáradását, megvédi a portól, fénytől és netalán a konyhába bekerült bogaraktól. Ellensége a nem tisztán-tartás, és a nagyon dohos helység.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: 38 cm
- szélesség (mélység): 29 cm; - hasznos szélesség (mélység): 24 cm
- magasság: 28 cm; - hasznos magasság: 23,5 cm
- tömeg: 2,255 kg

Krumplis házikenyér

Hozzávalók:
 1 kg finomliszt
 30-40 dkg főtt, áttört burgonya
 3 dkg só
 4 dkg élesztő
 5-6 dl víz
 1 dl olaj
 1 evőkanál cukor
 1 evőkanál tejpor

Elkészítése:
A burgonyát alaposan megtisztítjuk, megmossuk és héjában, sós vízben puhára főzzük. A puhára főzött burgonyát meghámozzuk, és még melegen áttörjük. Hagyjuk kihűlni, és utána a langyos átszitált liszttel egy nagyobb méretű tálban összedolgozzuk. Az élesztőt 1 dl vízzel, a cukorral és a tejporral összekeverjük és kelni hagyjuk 10-15 percig. Ezután ráöntjük a burgonyás lisztre és összedolgozzuk a megkelt élesztővel. Vízben feloldjuk a sót, fokozatosan hozzáöntjük a liszthez és megkezdjük a dagasztást. A dagasztás végén a tésztába beledolgozzuk az olajt. Akkor lesz jó a tészta, ha kezünkről és az edény oldaláról könnyen elválik, és az állománya közepesen kemény.
A tésztából cipót formázunk, a tetejét meglisztezzük, konyharuhával letakarjuk, közepesen meleg helyre tesszük, és 3 órát kelesztjük. Ez után ismét átgyúrjuk, tetszés szerint formázzuk, tepsibe helyezzük, majd 60 percig pihentetjük. Ez után tojással megkenjük, 3-4 helyen késsel bevágjuk és közepes erősségű tűzön 50 - 60 percig lassan sütjük.
Konyhai segédeszköz
Anyag összetétele:Bükkfa
Magasság belső:23.50 cm
Szélesség belső:24.00 cm

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak