Olaj és ecet szóró spray 2 az 1-be

Olaj és ecet szóró spray 2 az 1-be
Olaj és ecet szóró spray 2 az 1-be
Olaj és ecet szóró spray 2 az 1-be
Olaj és ecet szóró spray 2 az 1-be
Olaj és ecet szóró spray 2 az 1-be
Olaj és ecet szóró spray 2 az 1-be
olaj szóró, ecet szóró, olaj és ecet permetező, olaj permetező, ecet permetező
Ár:
7.990 Ft
Cikkszám:
CZ324981
Vonalkód:
8591022324981
Súly:
24 dkg
Ürtartalom:
200 ml
Magasság:
20.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
6 hónap szavatosság
Átlagos értékelés:
Mennyiség:
db
Vásároljon a olaj és ecet szóró spray 2 az 1-be kínálatunkból saját részére, vagy barátainak ajándékba! Anyag összetétele ABS műanyag, polikarbonát és rozsdamentes acél. Átlátszó vastag falú, belül egyenlő részre osztott polikarbonát (PC) tégely. Mechanikus szerkezettel felszerelt, forgatható, pumpás szórófej. A tároló tégelyekből, a szórófej elforgatásával külön, külön permetezhetjük a benne tárolt olajt, ecetet vagy balzsameceteket. A szórófej középre állításával mind a két tároló tégelyből egyszerre és egyenletes keveréket permetezhetünk ételeinkre. Saláták, gyümölcsök, húsok egyenletes bepermetezésére kialakított szerkezet.
Figyelem, űrtartalom = az osztott tégely színültig töltve!
 
Részletes méretleírás:
- átmérő: 5,5 cm
- magasság szórófejjel: 20,50 cm; - szórófej nélkül: 11,5 cm
- tömeg: 0,240 kg
- űrtartalom: 2 × 100 ml

Székelyföldi töltött bárány

Hozzávalók:
 fél bárány (kb. 6 kg-os az ideális)
 belsőségek (máj, tüdő, vese, szív)
 6 tojás
 1 csokor zöldpetrezselyem
 1 nagy hagyma
 2 db zsemle
 5 dkg füstölt sajt
 só, ízlés szerint
 bors, ízlés szerint
 kiskanálnyi bazsalikom
 kiskanálnyi csombor
 25 dkg vaj
 1 fej fokhagyma
 bacon vagy házi húsos szalonna
 1 pohár száraz fehérbor

Elkészítése:
A fél bárány felső részén, ahol az oldalbordák vannak, a bőrt szép óvatosan a kezünkkel fellazítjuk, üreget készítünk. Azután bedörzsöljük sóval, borssal, megspékeljük fokhagymacikkekkel, vagyis mindenfelé dugdosunk a bőr alá, és félretesszük. A töltelékhez bő vízben só nélkül megfőzzük a belsőségeket és négy tojást. Amikor megfőttek, a belsőségeket ledaráljuk, a tojásokat apró kockákra vágjuk, a petrezselyemzöldet és a hagymát is felaprítjuk. A ledarált masszához adjuk a beáztatott és kicsavart két zsemlét, az apróra vágott zöldpetrezselymet, hagymát és tojásokat, a lereszelt sajtot és a maradék két nyers tojást, ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal, csomborral. Mindezeket jól összedolgozzuk, és megtöltjük vele a bordákon lévő üreget, tűvel megszurkáljuk, majd vastag cérnával bevarrjuk. Befedjük húsos szalonnával, és a vajat rávagdossuk. Betesszük egy nagy tepsibe, aláöntjük a bort és egy kis vizet, letakarjuk alufóliával, megszurkáljuk, hogy a gőz kijöjjön belőle, és takaréklángon addig pároljuk, amíg próbatűvel megszúrva jó puhának találjuk. Ezután levesszük az alufóliát, a húst meglocsoljuk a keletkezett szafttal, és erős lángon, néha locsolgatva, szép pirosra sütjük.
Fél melegen tálaljuk, mert akkor szeletelhető jól a töltelék. Köretnek krumplipüré, sült újkrumpli, cukros saláta vagy olajbogyós, citromos krumpli saláta illik hozzá.
Konyhai segédeszköz
Átmérő:5.50 cm

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak