- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Szilikon tortaforma 26 cm-es OLI-OLA
Szilikon tortaforma 26 cm-es OLI-OLA
Szilikon tortaforma 26 cm-es OLI-OLA
tortasütő, tapadásmentes tortaforma
Ár:
5.990 Ft
Cikkszám:
FR990262
Vonalkód:
3011241990262
Gyártó:
Súly:
0.15 kg
Magasság:
4.60 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Szilikon tortaforma 26 cm-es OLI-OLA beszerzése a legjobb választás. Anyaga 0,5 mm vastag szilikon. Hőálló tartománya mínusz 40 és plusz 230 Celsius fok közötti.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: - 26 cm; - külső: - 27 cm
- magasság belső: - 4,4 cm; - külső: - 4,6 cm
- tömeg: - 0,150 kg
- űrtartalom: - 2,30 liter
Dió torta
Hozzávalók:
12,5 dkg búzaliszt
8 dkg cukor
1 tojássárgája
1 csipet só
10 dkg hideg vaj
1 tojás, fél dl tejszín
3 evőkanál rum
1 csipet fahéj
10 dkg durvára vágott dió
liszt a kinyújtáshoz
vaj a formához
Elkészítése:
A lisztet 3 dkg cukorral, a tojássárgájával, a sóval és 8 dkg vajjal összegyúrjuk. A tésztát 12 órára hűvös helyre tesszük.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra, a formát kikenjük. A tésztát kinyújtjuk, és kibéleljük vele a formát. A tészta alját megszurkáljuk, sütőpapírral befedjük, és szárított borsóval megszórjuk. A sütőben 12-15 percig elősütjük, ezután eltávolítjuk róla a papírt és a borsót.
A maradék cukrot elkeverjük a tojással, és a tejszínnel. A maradék vajat felolvasztjuk és a rummal, a fahéjjal, a dióval a tojásos keverékhez adjuk. Elosztjuk a tésztán, majd 35-40 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: - 26 cm; - külső: - 27 cm
- magasság belső: - 4,4 cm; - külső: - 4,6 cm
- tömeg: - 0,150 kg
- űrtartalom: - 2,30 liter
Dió torta
Hozzávalók:
12,5 dkg búzaliszt
8 dkg cukor
1 tojássárgája
1 csipet só
10 dkg hideg vaj
1 tojás, fél dl tejszín
3 evőkanál rum
1 csipet fahéj
10 dkg durvára vágott dió
liszt a kinyújtáshoz
vaj a formához
Elkészítése:
A lisztet 3 dkg cukorral, a tojássárgájával, a sóval és 8 dkg vajjal összegyúrjuk. A tésztát 12 órára hűvös helyre tesszük.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra, a formát kikenjük. A tésztát kinyújtjuk, és kibéleljük vele a formát. A tészta alját megszurkáljuk, sütőpapírral befedjük, és szárított borsóval megszórjuk. A sütőben 12-15 percig elősütjük, ezután eltávolítjuk róla a papírt és a borsót.
A maradék cukrot elkeverjük a tojással, és a tejszínnel. A maradék vajat felolvasztjuk és a rummal, a fahéjjal, a dióval a tojásos keverékhez adjuk. Elosztjuk a tésztán, majd 35-40 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
Paraméterek
Szilikon termék | |
A termék anyag összetétele: | Szilikon |
Átmérő: | 26.00 cm |
Átmérő belső: | 26.00 cm |
Átmérő külső: | 27.00 cm |
Átmérő alsó külső: | 27.00 cm |
Tapadásmentes: | Igen |
Indukciós: | Igen |
Mércézett: | Nem |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Szín: | Pink |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*