- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Rozsdamentes nokedliszaggató műanyag kosárral RST
Rozsdamentes nokedliszaggató műanyag kosárral RST
Rozsdamentes nokedliszaggató műanyag kosárral RST
galuskaszaggató, nokedlikészítő, rozsdamentes galuskaszaggató
Ár:
3.450 Ft
Cikkszám:
HU901647-RST
Vonalkód:
5999564901647
Gyártó:
Súly:
25 dkg
Ürtartalom:
0.50 l
Szélesség:
11 cm
Hosszúság:
32 cm
Magasság:
6.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Vásároljon a rozsdamentes nokedliszaggató műanyag kosárral RST kínálatunkból saját részére vagy barátainak! Az anyaga: - krómacél lemez a szaggató, a tégely és a markolat pedig kemény műanyag.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - munkafelület: 25 cm; - markolattal: 32 cm
- szélesség: - munkafelület: 9,2 cm; - teljes szélesség: 11 cm
- magasság adagoló tégelyjel: 7 cm
- luk átmérő: 7 mm
- tömeg: 0,250 kg
Adagoló kosár méretei:
- hosszúság: 8,2 cm
- szélesség: 7,6 cm
- magasság: 6,5 cm
- űrtartalom: 0,497 liter
Hegyi pörkölt
Hozzávalók fejenként:
- fél kiló vaddisznóhús, (legyen benne oldalas is) vagy ugyanennyi marhalábszár,
- egy sertés köröm négyfelé vágva,
- fél fej öklömnyi vöröshagyma,
- egy öklömnyi krumpli,
- hüvelykujjnyi füstölt szalonna,
- zsiradék, só, csemege pirospaprika, piros arany, köménymag, mustár, egy üveg vörösbor, erős paprika, fokhagyma vagy fokhagymakrém.
Elkészítése:
A hagymát kellő zsiradékon aranysárgára pirítjuk. Ráöntjük a csemege fűszerpaprikát, néhány gyors keverés után egy kevés vizet öntünk rá, ezzel kész a szaft alap.
Rátesszük a disznó vagy marhahúst, megsózzuk, és nagy lángon, erőteljes keverés közben addig sütjük, amíg a hús kifehéredik és levet ereszt. Ekkor hozzátesszük a körmöt, az apróra vágott füstölt szalonnát, a köménymagot, erős paprikát, ha kevés a leve (biztosan kevés), egy kis vizet. Kinyitjuk a borosüveget és kortyintunk egyet, mert innentől jó 1,5-2 óráig nincs más dolgunk, mint megakadályozni a hús odaégését és közben poharunkat időnként újra tölteni. Ha zsírjára sül a hús, öntünk utána egy kis vizet. Néha megkóstoljuk a szaftot, pótoljuk az esetleg hiányzó sót, paprikát (inkább piros arannyal), köményt és az erős paprikát. Közben megpucoljuk és felaprítjuk a krumplit hüvelykujjnyi darabokra.
Jó másfél órás rotyogás után, amikor a hús már kezdi elveszíteni a gumi állapotot, de még nem puha, beleöntünk a pörköltbe egy kevés vörösbort, némi mustárt, és a zúzott fokhagymát, végül a felaprított krumplit. Innentől körülbelül fél óra múlva puhul meg a krumpli. Ha eltaláltuk, akkor már a hús is puha, ha nem, pechünk van, mert ha tovább főzzük, a krumpli szétesik. Közben folyamatosan rázogatni kell, mert egyre sűrűsödik, és könnyen odakozmál.
- Ha kint a természetben főzzük, bográcsban célszerű. Ha elő akarunk készülni a művelethez, otthon a krumpli bele tétele előtti állapotig bezárólag elvégezhetjük a műveletet, a bográcsban forralunk egy kevés vizet, beletesszük a lábasban hozott, kocsonyásra merevedett, majdnem kész pörköltet, felforraljuk, és mehet bele a krumpli.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - munkafelület: 25 cm; - markolattal: 32 cm
- szélesség: - munkafelület: 9,2 cm; - teljes szélesség: 11 cm
- magasság adagoló tégelyjel: 7 cm
- luk átmérő: 7 mm
- tömeg: 0,250 kg
Adagoló kosár méretei:
- hosszúság: 8,2 cm
- szélesség: 7,6 cm
- magasság: 6,5 cm
- űrtartalom: 0,497 liter
Hegyi pörkölt
Hozzávalók fejenként:
- fél kiló vaddisznóhús, (legyen benne oldalas is) vagy ugyanennyi marhalábszár,
- egy sertés köröm négyfelé vágva,
- fél fej öklömnyi vöröshagyma,
- egy öklömnyi krumpli,
- hüvelykujjnyi füstölt szalonna,
- zsiradék, só, csemege pirospaprika, piros arany, köménymag, mustár, egy üveg vörösbor, erős paprika, fokhagyma vagy fokhagymakrém.
Elkészítése:
A hagymát kellő zsiradékon aranysárgára pirítjuk. Ráöntjük a csemege fűszerpaprikát, néhány gyors keverés után egy kevés vizet öntünk rá, ezzel kész a szaft alap.
Rátesszük a disznó vagy marhahúst, megsózzuk, és nagy lángon, erőteljes keverés közben addig sütjük, amíg a hús kifehéredik és levet ereszt. Ekkor hozzátesszük a körmöt, az apróra vágott füstölt szalonnát, a köménymagot, erős paprikát, ha kevés a leve (biztosan kevés), egy kis vizet. Kinyitjuk a borosüveget és kortyintunk egyet, mert innentől jó 1,5-2 óráig nincs más dolgunk, mint megakadályozni a hús odaégését és közben poharunkat időnként újra tölteni. Ha zsírjára sül a hús, öntünk utána egy kis vizet. Néha megkóstoljuk a szaftot, pótoljuk az esetleg hiányzó sót, paprikát (inkább piros arannyal), köményt és az erős paprikát. Közben megpucoljuk és felaprítjuk a krumplit hüvelykujjnyi darabokra.
Jó másfél órás rotyogás után, amikor a hús már kezdi elveszíteni a gumi állapotot, de még nem puha, beleöntünk a pörköltbe egy kevés vörösbort, némi mustárt, és a zúzott fokhagymát, végül a felaprított krumplit. Innentől körülbelül fél óra múlva puhul meg a krumpli. Ha eltaláltuk, akkor már a hús is puha, ha nem, pechünk van, mert ha tovább főzzük, a krumpli szétesik. Közben folyamatosan rázogatni kell, mert egyre sűrűsödik, és könnyen odakozmál.
- Ha kint a természetben főzzük, bográcsban célszerű. Ha elő akarunk készülni a művelethez, otthon a krumpli bele tétele előtti állapotig bezárólag elvégezhetjük a műveletet, a bográcsban forralunk egy kevés vizet, beletesszük a lábasban hozott, kocsonyásra merevedett, majdnem kész pörköltet, felforraljuk, és mehet bele a krumpli.
Paraméterek
Konyhai segédeszköz | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél és műanyag |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*