- Főoldal
- Termékcsoportok
- Konyhai segédeszközök
- Rozsdamentes kúpos kézi diótörő
Rozsdamentes kúpos kézi diótörő
Rozsdamentes kúpos kézi diótörő
kúpos diótörő, kézi diótörő, rozsdamentes diótörő
Ár:
4.990 Ft
Cikkszám:
HU835965
Gyártói cikkszám:
ACH404570
Vonalkód:
5999091835965
Gyártó:
Súly:
30 dkg
Hosszúság:
17.50 cm
Magasság:
6 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
14 napos elállási jog
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Rozsdamentes kúpos kézi diótörő beszerzése a legjobb választás. Anyaga cink ötvözet. Egy kézi szerszám melynek segítségével könnyen, gyorsan és minimális erőkifejtéssel megtörhetjük a diót, a mogyorót.
Figyelem! - Mandulamagot törni vele nem ajánlatos, mert a mandulának nagyon kemény a csonthéja, és nem a mandulamag fog eltörni hanem a készülékünk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - kúp+nyél: 16,5 cm
- kúp átmérő: - alsó: 3 cm; - felső: 5 cm
- tömeg: 0,300 kg
Dió torta
Hozzávalók:
12,5 dkg búzaliszt
8 dkg cukor
1 tojássárgája
1 csipet só
10 dkg hideg vaj
1 tojás, fél dl tejszín
3 evőkanál rum
1 csipet fahéj
10 dkg durvára vágott dió
liszt a kinyújtáshoz
vaj a formához
Elkészítése:
A lisztet 3 dkg cukorral, a tojássárgájával, a sóval és 8 dkg vajjal összegyúrjuk. A tésztát 12 órára hűvös helyre tesszük.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra, a formát kikenjük. A tésztát kinyújtjuk, és kibéleljük vele a formát. A tészta alját megszurkáljuk, sütőpapírral befedjük, és szárított borsóval megszórjuk. A sütőben 12-15 percig elősütjük, ezután eltávolítjuk róla a papírt és a borsót.
A maradék cukrot elkeverjük a tojással, és a tejszínnel. A maradék vajat felolvasztjuk és a rummal, a fahéjjal, a dióval a tojásos keverékhez adjuk. Elosztjuk a tésztán, majd 35-40 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
Figyelem! - Mandulamagot törni vele nem ajánlatos, mert a mandulának nagyon kemény a csonthéja, és nem a mandulamag fog eltörni hanem a készülékünk.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - kúp+nyél: 16,5 cm
- kúp átmérő: - alsó: 3 cm; - felső: 5 cm
- tömeg: 0,300 kg
Dió torta
Hozzávalók:
12,5 dkg búzaliszt
8 dkg cukor
1 tojássárgája
1 csipet só
10 dkg hideg vaj
1 tojás, fél dl tejszín
3 evőkanál rum
1 csipet fahéj
10 dkg durvára vágott dió
liszt a kinyújtáshoz
vaj a formához
Elkészítése:
A lisztet 3 dkg cukorral, a tojássárgájával, a sóval és 8 dkg vajjal összegyúrjuk. A tésztát 12 órára hűvös helyre tesszük.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra, a formát kikenjük. A tésztát kinyújtjuk, és kibéleljük vele a formát. A tészta alját megszurkáljuk, sütőpapírral befedjük, és szárított borsóval megszórjuk. A sütőben 12-15 percig elősütjük, ezután eltávolítjuk róla a papírt és a borsót.
A maradék cukrot elkeverjük a tojással, és a tejszínnel. A maradék vajat felolvasztjuk és a rummal, a fahéjjal, a dióval a tojásos keverékhez adjuk. Elosztjuk a tésztán, majd 35-40 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
Paraméterek
Törő - Préselő | |
Átmérő alsó: | 3.00 cm |
Átmérő felső: | 5.00 cm |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*