Rozsdamentes indukciós nyeles lábas 2,50 literes

Henger alakú nyeles edény, fedő nélkül, melynek átmérője nagyobb, mint az oldalfala magassága.
Henger alakú nyeles edény, fedő nélkül, melynek átmérője nagyobb, mint az oldalfala magassága.
Henger alakú nyeles edény, fedő nélkül, melynek átmérője nagyobb, mint az oldalfala magassága.
Henger alakú nyeles edény, fedő nélkül, melynek átmérője nagyobb, mint az oldalfala magassága.
Henger alakú nyeles edény, fedő nélkül, melynek átmérője nagyobb, mint az oldalfala magassága.
Rozsdamentes indukciós nyeles lábas 2,50 literes
saválló lábas, vízforraló lábas, tejforraló lábas
Ár:
6.850 Ft
Cikkszám:
PL210432-AMB
Gyártói cikkszám:
21043
Vonalkód:
5904134210432
Súly:
0.75 kg
Ürtartalom:
2.70 l
Magasság:
8.80 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Egy Rozsdamentes indukciós nyeles lábas 2,50 literes beszerzése a legjobb választás. Anyaga 18/10 krómnikkel nemesacél. Szegecseléssel rögzített fém nyeles fogantyú az edényen. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, gerjesztéses, halogén és fatüzelésű kályhán, az-az tűzhelyen egyaránt használható. Több rétegből álló hővezető alja, talpa biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gyakorlatias, belül mércézett, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható. mosogatógépben mosható.
Figyelem: - űrtartalom = az edény színültig töltve!

Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 20 cm; - külső: 20,50 cm; - nyéllel: 37 cm
- magasság belső: 8,50 cm; - külső: 8,80 cm
- tömeg: 0,725 kg
- űrtartalom: 2,50 liter

Banánpuding recept

Hozzávalók:
 4 dkg vaj + 1 dkg vaj
 6 tojás
 7 dkg cukor
 2 banán
 2 zsemle
 2 dl tej
 vaníliás cukor
 6 dkg liszt

Az öntet:
 10 dkg cukor
 2 dl víz
 1 banán

Díszítése:
 1 banán
 cukrozott tejszínhab

Elkészítése:
A vajat habosra keverjük a tojás sárgákkal és a cukorral. Ezután belekeverjük a szitán áttört banánt, s az ugyancsak szitán áttört, tejbe áztatott és kicsavart zsemlét. Hozzáadjuk a tojások felvert habját (amibe kevés vaníliás cukrot teszünk) s végül a lisztet. A kivajazott pudingformát háromnegyed részéig megtöltjük a masszával, és egy forró vizes lábasba állítjuk (vigyázzunk, hogy a víz csak a forma feléig érjen). Ezután lassú tűzön gőzöljük fedővel félig letakarva. Amikor a pudingba szúrt tűre már nem ragad a massza, akkor kész a puding (kb. 30-40 perc). Közben elkészítjük az öntetet. A cukrot a vízzel felforraljuk, és belekeverjük a lereszelt banánt. Tálaláskor a formát egy pillanatra hideg vízbe mártjuk, majd tálra borítjuk. Leöntjük a cukros banánsziruppal, és banánkarikákkal díszítjük. Cukrozott tejszínhabot kínálunk mellé.
Edény
A termék anyag összetétele:Króm-nikkel nemesacél 18/10%
Átmérő belső:20.00 cm
Átmérő külső:2.50 cm
Indukciós:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mércézett:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen

Írja meg értékelését

Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*
captcha

Kiszállítási idő és a szállítási díjak