- Főoldal
- Termékcsoportok
- Bográcsok
- Rozsdamentes gulyás bogrács 6 literes
Rozsdamentes gulyás bogrács 6 literes
Rozsdamentes gulyás bogrács 6 literes
saválló bogrács, króm bogrács, INOX bogrács
Ár:
11.990 Ft
Cikkszám:
HU570521
Vonalkód:
5999558570521
Gyártó:
Súly:
1.62 kg
Ürtartalom:
6 l
Magasság:
14.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy rozsdamentes gulyás bogrács 6 literes beszerzése a legjobb választás. Anyaga 1 mm vastag, 18/10-es króm-nikkel nemesacél lemez, méretre szabva, alakra préselve kizárva minden nemű illesztést forrasztást vagy hegesztést. A füleket utólag szegecseléssel rögzítik, a már eredeti alakját elnyert edényre. Időálló, könnyen tisztítható. A bográcsozás elengedhetetlen kelléke! Nyílt lángon a szabadban a legcélszerűbb használni.
Figyelem! - Űrtartalom = az edény színültig töltve!
Figyelem! - A bográcsállvány csak szemléltetés vagyis illusztráció, nem tartozék, nem tartozik az árba.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 17 cm; - felső: 30 cm; - perménél: 34 cm
- magasság: 14,5 cm
- tömeg: 1,50 kg
- űrtartalom: 6 liter
Szarvas gulyásleves
Hozzávalók:
60 dkg szarvashús (lábszár)
60 dkg burgonya
10 dkg zsír, vagy olíva olaj
10 dkg hagyma
8 dkg paradicsom
1 zöldpaprika (télen 2 evőkanál lecsó)
2 dkg fűszerpaprika
csipetke
2 gerezd fokhagyma
1 babérlevél
só ízlés szerint
1 kiskanál petrezselyemzöld
Elkészítése:
A szarvashúst kockákra vágjuk. A zsírban, vagy olajban megpirítjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd beletesszük a paprikát. Elkeverjük, majd rádobjuk a húst, sózzuk és tovább pirítjuk. Néhány perc múlva hozzáadjuk a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és nagyon kevés vizet, majd lefedve kis lángon pároljuk. Időnként megkeverjük, és kevés vizet öntünk utána. Fél óra múlva hozzátesszük a krumplit, a zöldpaprikát és a paradicsomot (ezek mindegyike kockákra van vágva). Felöntjük 1,5 liter vízzel és készre főzzük. Az utolsó 10 percben belefőzzük a csipetkét. Megszórjuk zöldpetrezselyemmel és forrón tálaljuk.
Figyelem! - Űrtartalom = az edény színültig töltve!
Figyelem! - A bográcsállvány csak szemléltetés vagyis illusztráció, nem tartozék, nem tartozik az árba.
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó: 17 cm; - felső: 30 cm; - perménél: 34 cm
- magasság: 14,5 cm
- tömeg: 1,50 kg
- űrtartalom: 6 liter
Szarvas gulyásleves
Hozzávalók:
60 dkg szarvashús (lábszár)
60 dkg burgonya
10 dkg zsír, vagy olíva olaj
10 dkg hagyma
8 dkg paradicsom
1 zöldpaprika (télen 2 evőkanál lecsó)
2 dkg fűszerpaprika
csipetke
2 gerezd fokhagyma
1 babérlevél
só ízlés szerint
1 kiskanál petrezselyemzöld
Elkészítése:
A szarvashúst kockákra vágjuk. A zsírban, vagy olajban megpirítjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet, majd beletesszük a paprikát. Elkeverjük, majd rádobjuk a húst, sózzuk és tovább pirítjuk. Néhány perc múlva hozzáadjuk a babérlevelet, a zúzott fokhagymát és nagyon kevés vizet, majd lefedve kis lángon pároljuk. Időnként megkeverjük, és kevés vizet öntünk utána. Fél óra múlva hozzátesszük a krumplit, a zöldpaprikát és a paradicsomot (ezek mindegyike kockákra van vágva). Felöntjük 1,5 liter vízzel és készre főzzük. Az utolsó 10 percben belefőzzük a csipetkét. Megszórjuk zöldpetrezselyemmel és forrón tálaljuk.
Paraméterek
Bogrács | |
Átmérő alsó: | 17.00 cm |
Átmérő felső: | 30.00 cm |
Átmérő felső külső: | 34.00 cm |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*