- Főoldal
- Termékcsoportok
- Edények
- Olajsütő fritőz lábas 6 literes
Olajsütő fritőz lábas 6 literes
Olajsütő fritőz lábas 6 literes
lábas, olajsütő lábas, rozsdamentes lábas
Ár:
11.990 Ft
Cikkszám:
PL-10015
Gyártói cikkszám:
10015
Vonalkód:
6943505100155
Gyártó:
Súly:
1.80 kg
Ürtartalom:
6 l
Magasság:
15.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Átlagos értékelés:
Leírás
Egy Olajsütő fritőz lábas 6 literes beszerzése a legjobb választás. Anyaga 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél, üveg hőálló a fedő lecsavarozható fém fedőgombbal és szegecselt fülek az edényen. Gáz, elektromos, indukciós, üvegkerámia, halogén és fatüzelésű kályhán egyaránt használható. Több rétegből álló hővezető alja biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Könnyen tisztítható, mosogatógépbe rakható.
Figyelem: - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
Lábas: - átmérő belső: 24 cm; - külső: 25,5 cm; - fülekkel: 33 cm
- magasság belső: 15 cm; - külső: 15,50 cm; - fedővel: 20 cm
- tömeg fedővel: 1,65 kg; - fedő nélkül: 1,17 kg
- űrtartalom: 6 liter
Olajsütő kosár (fritőz): - átmérő alsó 18 cm; - felső: 20 cm; - külső felső: 22 cm
- magasság: 9,5 cm
- tömeg: 0,150 kg
- űrtartalom: 2,70 liter
Rántott harcsaszelet
Hozzávalók:
1 kg harcsa (tisztított)
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj
só
Elkészítése:
A harcsát két centiméteres szeletekre vágjuk és besózzuk. 1 - 2 óra hosszat állni hagyjuk. Utána lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk (panírozzuk). Forró olajban (fritőz kosárban) aranysárgára sütjük. Hasábburgonyát, tartármártást és friss zsenge zöld salátát adunk mellé.
Thai húsgolyó recept
Hozzávalók:
80 dkg darált marhahús
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
3 dkg friss gyömbér (darabka)
1 evőkanál petrezselyem (apróra vágott)
1 evőkanál tejszín
1 evőkanál olaj
3 tojás
20 dkg zsemlemorzsa
őrölt bors ízlés szerint
só ízlés szerint
olaj, a sütéshez
Elkészítése:
A fokhagymát és a hagymát apróra vágjuk, a gyömbért meghámozzuk, és finomra reszeljük. A mogyorót apróra törjük. Mély tálban összedolgozzuk a húst, a hagymát, a fokhagymát, a petrezselymet, a mogyorót, a gyömbért, a tejszínt, az 1 (egy) tojást és az olajt. Sóval, borssal ízesítjük. A masszából kis golyókat formálunk. A megmaradt 2 (kettő) tojást 1 (egy) evőkanál vízzel, sóval és borssal felverünk, a golyókat ebbe beleforgatjuk majd a zsemlemorzsában is megforgatjuk. Olajsütőben (fritőz) vagy serpenyőben megsütjük. Amikor kész, konyhai papírtörlőre szedjük, hogy felitassuk a rajta maradt olajt.
Figyelem: - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Részletes méretleírás:
Lábas: - átmérő belső: 24 cm; - külső: 25,5 cm; - fülekkel: 33 cm
- magasság belső: 15 cm; - külső: 15,50 cm; - fedővel: 20 cm
- tömeg fedővel: 1,65 kg; - fedő nélkül: 1,17 kg
- űrtartalom: 6 liter
Olajsütő kosár (fritőz): - átmérő alsó 18 cm; - felső: 20 cm; - külső felső: 22 cm
- magasság: 9,5 cm
- tömeg: 0,150 kg
- űrtartalom: 2,70 liter
Rántott harcsaszelet
Hozzávalók:
1 kg harcsa (tisztított)
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj
só
Elkészítése:
A harcsát két centiméteres szeletekre vágjuk és besózzuk. 1 - 2 óra hosszat állni hagyjuk. Utána lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk (panírozzuk). Forró olajban (fritőz kosárban) aranysárgára sütjük. Hasábburgonyát, tartármártást és friss zsenge zöld salátát adunk mellé.
Thai húsgolyó recept
Hozzávalók:
80 dkg darált marhahús
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
3 dkg friss gyömbér (darabka)
1 evőkanál petrezselyem (apróra vágott)
1 evőkanál tejszín
1 evőkanál olaj
3 tojás
20 dkg zsemlemorzsa
őrölt bors ízlés szerint
só ízlés szerint
olaj, a sütéshez
Elkészítése:
A fokhagymát és a hagymát apróra vágjuk, a gyömbért meghámozzuk, és finomra reszeljük. A mogyorót apróra törjük. Mély tálban összedolgozzuk a húst, a hagymát, a fokhagymát, a petrezselymet, a mogyorót, a gyömbért, a tejszínt, az 1 (egy) tojást és az olajt. Sóval, borssal ízesítjük. A masszából kis golyókat formálunk. A megmaradt 2 (kettő) tojást 1 (egy) evőkanál vízzel, sóval és borssal felverünk, a golyókat ebbe beleforgatjuk majd a zsemlemorzsában is megforgatjuk. Olajsütőben (fritőz) vagy serpenyőben megsütjük. Amikor kész, konyhai papírtörlőre szedjük, hogy felitassuk a rajta maradt olajt.
Paraméterek
Rozsdamentes edény | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél és üveg |
Átmérő belső: | 24.00 cm |
Átmérő külső: | 25.50 cm |
Indukciós: | Igen |
Króm-nikkel nemesacél: | Igen |
Rozsdamentes: | Igen |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |
Értékelések (0)
Írja meg értékelését
Az Ön neve:*
Szöveges értékelése:*
Értékelése:*
Kérjük írja be az ellenőrző kódot az alábbi mezőbe:*