Zöldséggyalu uborkaszeletelő állítható késsel - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház
Zöldséggyalu uborkaszeletelő állítható késsel
zöldségszeletelő, uborkagyalu, zöldség szeletelő
Ár:
3.990 Ft
Cikkszám:
A713030-MIR
Vonalkód:
9001534713030
Gyártó:
Mira Magyarország
Súly:
0.10 kg
Szélesség:
11 cm
Hosszúság:
28 cm
Magasság:
1.20 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év
Leírás
Vásároljon a Zöldséggyalu uborkaszeletelő állítható késsel kínálatunkból! Anyaga műanyag ház, a vágó szerkezete, a kése acél. Uborka, káposzta, répa, hagyma, sajt, citromhéj stb. szeletelésére, gyalulására, forgácsolására alkalmas vágóeszköz.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 28 cm; - kés: 13 cm
- szélesség: 11 cm
- magasság: 1,2 cm
- tömeg: 0,100 kg
Uborkasaláta
Hozzávalók:
2,5 kg salátauborka
1 kg vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
10 dkg kristálycukor
1 szál torma
3 babérlevél
0,5 dl 10 százalékos ecet
1 csapott evőkanál mustármag
1 teáskanál koriander
1 teáskanál őrölt fekete bors
literes üvegenként csipetnyi nátrium – benzoát (befőzési tartósítószer)
Elkészítése:
Az uborkát megtisztítsuk, le is dörzsöljük, majd langyos vízben 30 percig beáztatjuk. Egyetlen homokszemnek sem szabad rajta maradnia. Ismételt öblítés után megszárítjuk. Héjastól legyaluljuk, vagy nagyon keskeny körökre aprítsuk. Hozzávegyítjük a megpucolt, lemosott és vékonyra karikázott vöröshagymát és megsózzuk. Lefedjük, és másnapig állni hagyjuk. A megmaradt sós léhez keverjük az ecetet, a cukrot és 5 dl vizet. Beleszórjuk a fűszereket (a torma, valamint a fokhagyma kivételével) és felforraljuk. Egy-két percnyi főzés után levesszük a tűzről és hagyjuk egy kissé lehűlni. Közben a megtisztított, megmosott és vékonyka hasábokra vágott tormát, a hámozott és forgácsokra vagdalt fokhagymát az üvegekbe dugdossuk, majd ráöntjük a nem túlforró salátalevet. Tetejére szórjuk a tartósítót és légmentesen lekötözzük.
Részletes méretleírás:
- hosszúság: 28 cm; - kés: 13 cm
- szélesség: 11 cm
- magasság: 1,2 cm
- tömeg: 0,100 kg
Uborkasaláta
Hozzávalók:
2,5 kg salátauborka
1 kg vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
10 dkg kristálycukor
1 szál torma
3 babérlevél
0,5 dl 10 százalékos ecet
1 csapott evőkanál mustármag
1 teáskanál koriander
1 teáskanál őrölt fekete bors
literes üvegenként csipetnyi nátrium – benzoát (befőzési tartósítószer)
Elkészítése:
Az uborkát megtisztítsuk, le is dörzsöljük, majd langyos vízben 30 percig beáztatjuk. Egyetlen homokszemnek sem szabad rajta maradnia. Ismételt öblítés után megszárítjuk. Héjastól legyaluljuk, vagy nagyon keskeny körökre aprítsuk. Hozzávegyítjük a megpucolt, lemosott és vékonyra karikázott vöröshagymát és megsózzuk. Lefedjük, és másnapig állni hagyjuk. A megmaradt sós léhez keverjük az ecetet, a cukrot és 5 dl vizet. Beleszórjuk a fűszereket (a torma, valamint a fokhagyma kivételével) és felforraljuk. Egy-két percnyi főzés után levesszük a tűzről és hagyjuk egy kissé lehűlni. Közben a megtisztított, megmosott és vékonyka hasábokra vágott tormát, a hámozott és forgácsokra vagdalt fokhagymát az üvegekbe dugdossuk, majd ráöntjük a nem túlforró salátalevet. Tetejére szórjuk a tartósítót és légmentesen lekötözzük.
Paraméterek
Hámozó - Szeletelő | |
A termék anyag összetétele: | Rozsdamentes acél és műanyag |
Mosogatógéppel mosható: | Igen |