Tramontina szakács kés 43 cm - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház

Tramontina szakács kés 43 cm
Tramontina szakács kés 43 cm
séf kés, chef kés, szeletelő kés, vágó kés, zöldség aprító kés
Ár:
9.990 Ft
Cikkszám:
BR053038
Gyártói cikkszám:
24609/082
Vonalkód:
7891112053038
Gyártó:
Tramontina Brazília
Súly:
0.23 kg
Hosszúság:
44.50 cm
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-7 munkanap
Garancia:
1 év

Leírás

Egy Tramontina szakács kés 43 cm beszerzése a legjobb választás. Anyag összetétele acélpenge, szilikon alapú foglalatba.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: - penge: 30 cm; - markolat: 14,5 cm
- hosszúság: - markolat+penge: 43,5 cm
- szélesség: - penge: 0-1,5 cm; - markolat: 3,5 cm
- tömeg: 0,230 kg

Sült oldalas 4 (négy fő részére)

Hozzávalók:
 1,50 kg sertésoldalas
 4 fej hagyma
 8 gerezd fokhagyma
 köménymag, ízlés szerint
 só
 bors
 6-8 evőkanál olíva olaj
 1-2 deciliter száraz fehérbor

Elkészítése:
A húst megmossuk, és nyolc darabba vágjuk. Egy hússütő (magas falu) tepsibe tesszük, alája öntünk hat - nyolc evőkanálnyi olíva olajt, a fehérbort, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk köménymaggal. A hagymákat megtisztítjuk, nyolcba vágjuk, és a hús mellé tesszük. Megtisztítjuk a fokhagymagerezdeket is és azokat is a tepsibe tesszük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A tepsit alufóliával lefedjük, és 45 percig sütjük a húsokat.
A 45 perc letelte után leszedjük a fóliát és addig sütjük, amíg a teteje szépen megpirul, közben megnézzük, hogy kell-e alá önteni egy kis vizet (bort). Amikor a felső oldaluk megpirult, megfordítjuk a húsokat és körülbelül további 15 perc alatt ropogósra sütjük a másik oldalukat is.  Krumplipürével, mustárral, savanyúsággal tálaljuk.

Paraméterek

Vágóeszköz
A termék anyag összetétele:Acélpenge és bakelit
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Nem