Rozsdamentes kúpos kézi diótörő - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház

Kúp alakú kétkarú kézi szorító szerszám, amivel minimális erőkifejtéssel törhetünk diót, mogyorót.
Rozsdamentes kúpos kézi diótörő
kúpos diótörő, kézi diótörő, rozsdamentes diótörő
Ár:
4.990 Ft
Cikkszám:
HU835965
Gyártói cikkszám:
ACH404570
Vonalkód:
5999091835965
Gyártó:
P.R.C
Súly:
30 dkg
Hosszúság:
17.50 cm
Magasság:
6 cm
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
14 napos elállási jog

Leírás

Egy Rozsdamentes kúpos kézi diótörő beszerzése a legjobb választás. Anyaga cink ötvözet. Egy kézi szerszám melynek segítségével könnyen, gyorsan és minimális erőkifejtéssel megtörhetjük a diót, a mogyorót.
Figyelem! - Mandulamagot törni vele nem ajánlatos, mert a mandulának nagyon kemény a csonthéja, és nem a mandulamag fog eltörni hanem a készülékünk.

Részletes méretleírás:
- hosszúság: - kúp+nyél: 16,5 cm
- kúp átmérő: - alsó: 3 cm; - felső: 5 cm
- tömeg: 0,300 kg

Dió torta

Hozzávalók:
 12,5 dkg búzaliszt
 8 dkg cukor
 1 tojássárgája
 1 csipet só
 10 dkg hideg vaj
 1 tojás, fél dl tejszín
 3 evőkanál rum
 1 csipet fahéj
 10 dkg durvára vágott dió
 liszt a kinyújtáshoz
 vaj a formához

Elkészítése:
A lisztet 3 dkg cukorral, a tojássárgájával, a sóval és 8 dkg vajjal összegyúrjuk. A tésztát 12 órára hűvös helyre tesszük.
A sütőt előmelegítjük 220 fokra, a formát kikenjük. A tésztát kinyújtjuk, és kibéleljük vele a formát. A tészta alját megszurkáljuk, sütőpapírral befedjük, és szárított borsóval megszórjuk. A sütőben 12-15 percig elősütjük, ezután eltávolítjuk róla a papírt és a borsót.
A maradék cukrot elkeverjük a tojással, és a tejszínnel. A maradék vajat felolvasztjuk és a rummal, a fahéjjal, a dióval a tojásos keverékhez adjuk. Elosztjuk a tésztán, majd 35-40 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.

Paraméterek

Törő - Préselő
Átmérő alsó:3.00 cm
Átmérő felső:5.00 cm