Olajsütő fritőz lábas 6 literes - Edény és Konyhai Segédeszköz Webáruház

Henger alakú kétfülű fémedény üveg fedővel, a belehelyezhető lehajtható fülű fonott fémkosárral.
Olajsütő fritőz lábas 6 literes
lábas, olajsütő lábas, rozsdamentes lábas
Ár:
12.990 Ft
Cikkszám:
PL-10015
Gyártói cikkszám:
6943505100155
Gyártó:
Platinum Németország
Súly:
1.80 kg
Ürtartalom:
6 l
Elérhetőség:
Nem rendelhető
Szállítási idő:
Beszállító vagy gyártó függő
Garancia:
1 év

Leírás

Egy Olajsütő fritőz lábas 6 literes beszerzése a legjobb választás. Anyaga 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél, üveg hőálló a fedő lecsavarozható fém fedőgombbal és szegecselt fülek az edényen. Gáz, elektromos, indukciós, üvegkerámia, halogén és fatüzelésű kályhán egyaránt használható. Több rétegből álló hővezető alja  biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Könnyen tisztítható, mosogatógépbe rakható.
Figyelem: - űrtartalom = az edény színültig töltve!

Részletes méretleírás:
Lábas: - átmérő belső: 24 cm; - külső: 25,5 cm; - fülekkel: 33 cm
            - magasság belső: 15 cm; - külső: 15,50 cm; - fedővel: 20 cm
            - tömeg fedővel: 1,65 kg; - fedő nélkül: 1,17 kg
            - űrtartalom: 6 liter

Olajsütő kosár (fritőz): - átmérő alsó 18 cm; - felső: 20 cm; - külső felső: 22 cm
                                    - magasság: 9,5 cm
                                    - tömeg: 0,150 kg
                                    - űrtartalom: 2,70 liter

Rántott harcsaszelet

Hozzávalók:
 1 kg harcsa (tisztított)
 liszt
 tojás
 zsemlemorzsa
 olaj
 só

Elkészítése:
A harcsát két centiméteres szeletekre vágjuk és besózzuk. 1 - 2 óra hosszat állni hagyjuk. Utána lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk (panírozzuk). Forró olajban (fritőz kosárban) aranysárgára sütjük. Hasábburgonyát, tartármártást és friss zsenge zöld salátát adunk mellé.

Thai húsgolyó recept

Hozzávalók:
 80 dkg darált marhahús
 1 gerezd fokhagyma
 1 fej vöröshagyma
 3 dkg friss gyömbér (darabka)
 1 evőkanál petrezselyem (apróra vágott)
 1 evőkanál tejszín
  1 evőkanál olaj
 3 tojás
 20 dkg zsemlemorzsa
 őrölt bors ízlés szerint
 só ízlés szerint
 olaj, a sütéshez

Elkészítése:
A fokhagymát és a hagymát apróra vágjuk, a gyömbért meghámozzuk, és finomra reszeljük. A mogyorót apróra törjük. Mély tálban összedolgozzuk a húst, a hagymát, a fokhagymát, a petrezselymet, a mogyorót, a gyömbért, a tejszínt, az 1 (egy) tojást és az olajt. Sóval, borssal ízesítjük. A masszából kis golyókat formálunk. A megmaradt 2 (kettő) tojást 1 (egy) evőkanál vízzel, sóval és borssal felverünk, a golyókat ebbe beleforgatjuk majd a zsemlemorzsában is megforgatjuk. Olajsütőben (fritőz) vagy serpenyőben megsütjük. Amikor kész, konyhai papírtörlőre szedjük, hogy felitassuk a rajta maradt olajt.

Paraméterek

Rozsdamentes edény
A termék anyag összetétele:Rozsdamentes acél és üveg
Átmérő belső:24.00 cm
Átmérő külső:25.50 cm
Indukciós:Igen
Króm-nikkel nemesacél:Igen
Rozsdamentes:Igen
Mosogatógéppel mosható:Igen